Κανλή, Κοτσαρίνης, Πυλαρινός και Χελιώτης στο ψηφοδέλτιο Μπάμπαλου
Πολιτική

Κανλή, Κοτσαρίνης, Πυλαρινός και Χελιώτης στο ψηφοδέλτιο Μπάμπαλου

Συνεχίζεται και διευρύνεται ο κύκλος των επαφών του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής και επικεφαλής της παράταξης Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη, Νίκου Μπάμπαλου, με ανθρώπους από όλο το φάσμα των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων του Ηρακλείου Αττικής, που δηλώνουν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στο  ψηφοδέλτιό του.  Οι τέσσερις υποψήφιοι που ανακοίνωσε πρόσφατα ο κ. Μπάμπαλος είναι οι Έφη Κανλή,  Αλέξανδρος   Κοτσαρίνης, Μιχάλης Χελιώτης και Μιχάλης Πυλαρινός.

Η κ. Έφη Κανλή, προερχόμενη από την εταιρική τραπεζική της Εμπορικής και κατόπιν της  Crédit Agricole, με σημαντική εμπειρία στη διαχείριση προγραμμάτων, έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση σημαντικών προγραμμάτων της Κατασκευαστικής Εμπορικής Ανώνυμης Εταιρείας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής (ΚΕΑΕΔΗΑ Α.Ε. ΟΤΑ), του Δ.Σ. της οποίας είναι και μέλος. Συμμετέχει δε, ενεργά στα ΚΑΠΗ και τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς  ως μέλος του Δ.Σ., καθώς και ως μέλος της Επιτροπής  Ισότητας των Φύλων του Δήμου Ηρακλείου.

Ο κ. Μιχάλης Χελιώτης, ελεύθερος επαγγελματίας, είναι πτυχιούχος βοηθός φαρμακοποιού, είχε  διατελέσει στέλεχος μεγάλων εταιρειών και  δραστηριοποιείται σε οικοδομικές επιχειρήσεις. Είναι μέλος της Α.Ε. Ηρακλείου και του Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου «Τυφών».

Ο κ. Μιχάλης Πυλαρινός, ελεύθερος επαγγελματίας, δραστηριοποιείται στον χώρο της κομμωτικής τέχνης, διατηρώντας studio κομμωτικής στο Ηράκλειο. Είναι αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Κρητών Ηρακλείου Αττικής. Συμμετέχει σε δράσεις για το περιβάλλον, τον πολιτισμό και τις τέχνες.

Ο κ. Αλέξανδρος Κοτσαρίνης είναι δικηγόρος με μεταπτυχιακό δίπλωμα τραπεζικής και χρηματοοικονομικής διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συμμετέχει σε αθλητικούς και μορφωτικούς συλλόγους, ασχολείται με κοινωνικές δραστηριότητες και δίκτυα νέων, καθώς και με εθελοντικές δράσεις στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

Ο κ. Νίκος Μπάμπαλος, εξερχόμενος από τη συνάντησή του με τους νέους υποψηφίους, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Συνεχίζουμε, συστηματικά και συνειδητά,  την προσπάθειά μας για τη σύνθεση ενός ψηφοδελτίου στο οποίο θα εκπροσωπούνται όσο το δυνατόν ευρύτερες κοινωνικές ομάδες. Και είναι μεγάλη τιμή για εμένα να στελεχώνεται το ψηφοδέλτιό μου με ανθρώπους που έχουν σημαντικές κοινωνικές αναφορές, όπως και ελπιδοφόρο για την πόλη μας όταν αυτοί είναι και νέοι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet