Ο Βαγγέλης Καλύβας με την παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή
Πολιτική

Ο Βαγγέλης Καλύβας με την παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή

Τη συνεργασία του Βαγγέλη Καλύβα με τη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη.

«Τον Βαγγέλη τον γνωρίζω από μικρό παιδί, που μεγάλωσε μαζί με τα παιδιά μου στην ίδια γειτονιά. Ανήκει στη νέα γενιά των ενεργών δημοτών της Αγίας Παρασκευής και διακρίνεται για το ήθος, την ευγένειά του, την επαγγελματική του κατάρτιση και την αγωνία του για το μέλλον της πόλης μας. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τα θέματα της νεολαίας και του αθλητισμού, για να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή», δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξη, υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Οικονόμου.

Από την πλευρά του, ο νέος υποψήφιος δήλωσε:

«Γνωρίζω τον πτέραρχο Γιώργο Οικονόμου και την οικογένειά του από μικρό παιδί. Εκτιμώ πάρα πολύ τόσο την επαγγελματική του σταδιοδρομία όσο και την προσφορά του στον αθλητισμό. Υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος στον στίβο, με σπουδαίες επιδόσεις στις κατηγορίες παίδων και εφήβων στα 100μ. και είναι πρόεδρος του αθλητικού σωματείου Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής (ΚΑΠ).

»Έχει πολύ συγκεκριμένες απόψεις και προτάσεις για τα θέματα που απασχολούν σήμερα τους δημότες της Αγίας Παρασκευής και ιδιαίτερα για τις αθλητικές υποδομές, για τις οποίες εγώ και οι νέοι της πόλης δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία. Αποφάσισα να συνταχθώ μαζί του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για να κάνουμε καλύτερη την Αγία Παρασκευή και να δώσουμε διέξοδο στα προβλήματα που απασχολούν τη νεολαία».

Ποιος είναι ο Βαγγέλης Καλύβας

Γεννήθηκε στην Αγία Παρασκευή το 1984. Είναι γιος του Κώστα Καλύβα, πρώην διευθυντή του υποκαταστήματος της Γενικής Τράπεζας στην Αγία Παρασκευή και της Ελένης Καλύβα-Λιόλιου, νοσηλεύτριας στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Έχει μεγαλώσει στο Κοντόπευκο.

Φοίτησε στο 3ο Λύκειο της Αγίας Παρασκευής.

Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ, από το οποίο αποφοίτησε το 2008, με ειδικότητα στην αντισφαίριση και με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση του Τμήματος Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Έχει εργαστεί, ως προπονητής αντισφαίρισης, σε πολλά αθλητικά σωματεία και εκπαιδευτήρια της Αττικής και κυρίως στον όμιλο αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής, καθώς και στο Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Προσέφερε τις υπηρεσίες του ως εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην αντισφαίριση και στο ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ).

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία.

Γνωρίζει αγγλικά και έχει άριστη γνώση και πιστοποίηση στη χρήση Η/Υ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet