Στη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης η Λέλα Κανέλλου
Πολιτική

Στη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης η Λέλα Κανέλλου

Με την παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης και τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές η κ. Λέλα Κανέλλου.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη επισημαίνει:

Η μεγάλη και ανεξάρτητη δημοτική μας παράταξη Συμμαχία Πολιτών δυναμώνει καθημερινά όλα και περισσότερο με πολίτες από όλες τις τάξεις με προσφορά, με γνώσεις, με ήθος και επάνω από όλα με διάθεση για δουλειά προς όφελος της πόλης μας. Σήμερα υποδεχόμαστε την παιδίατρο Λέλα (Ελένη) Κανέλλου, μια γυναίκα με τεράστια και πολυετή προσφορά στην πόλη μας.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, επιτυχημένος δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011, και υποψήφιος δήμαρχος  Λυκόβρυσης – Πεύκης στις εκλογές του Μαΐου, την υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά: «Καλωσορίζουμε στη μεγάλη μας παράταξη την κ. Λέλα Κανέλλου, μια συμπολίτισσα με τεράστια προσφορά στις οικογένειες της Πεύκης αφού συμμετείχε παλαιότερα στις Κοινωνικές δομές του Δήμου. Οι σπουδές της, η μετεκπαίδευσή της στο εξωτερικό και η εργασιακή της εμπειρία από τη δεκαετή παραμονή της στη Γερμανία τη βοήθησαν να ανεβάσει αρκετά την ποιότητα των υπηρεσιών στο Πολυιατρείο. Είμαστε ευτυχείς που συμμετέχει μαζί μας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια για έναν δήμο ανθρώπινο, φιλικό και με αλληλεγγύη. Θα προσφέρει κι αυτή τη φορά πολλά στους συμπολίτες μας».

Η κ. Κανέλλου, που πέρα από την επιστημονική της κατάρτιση, έχει μεγάλη διάθεση να προσφέρει, γεννήθηκε στη Στυλίδα της Φθιώτιδος κι έχει τρεις κόρες και οκτώ εγγόνια. Στις δηλώσεις της, αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, ανέφερε: «Θέλω να αφιερώσω τις δυνάμεις μου για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου και ιδιαιτέρως θέλω να προσφέρω στις οικογένειες με παιδιά, αλλά και με εγγόνια αφού πολλές φορές ο παππούς και η γιαγιά αναλαμβάνουν διπλούς ρόλους. Με τιμά η πρόσκληση του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου γιατί είναι ένας άνθρωπος με πείρα στα κοινά, με ευαισθησία στη νεολαία την οποία γνωρίζει καλά μέσω του αθλητισμού και με θέληση να βελτιώσει τα πράγματα στον τόπο μας».

Η Λέλα Κανέλλου υπήρξε επί 15 χρόνια μόνιμη παιδίατρος στο ΙΚΑ Αμαρουσίου και είχε συμμετάσχει παλαιότερα στις δημοτικές εκλογές υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του κ. Καμάρα. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet