Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Με τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασε την Ημέρα της Γυναίκας ο Γ. Πατούλης

0
115 Προβολές

Την Ημέρα της Γυναίκας γιόρτασαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου μαζί με τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η διοίκηση σε γνωστό κέντρο της πόλης. 

Ο κ. Πατούλης αντάλλαξε ευχές και διασκέδασε με τα δεκάδες μέλη του ΚΑΠΗ, υπογραμμίζοντας στον χαιρετισμό του τον πολυδιάστατο ρόλο της γυναίκας και τη μεγάλη προσφορά της στην οικογένεια και στο κοινωνικό σύνολο.                        

«Στο πρόσωπό σας τιμούμε τους γονείς όλων μας για τη μεγάλη προσφορά τους στην οικογένεια και την κοινωνία. Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που μας μεγάλωσαν και μας έδωσαν τα εφόδια για τη ζωή. Πάντα θα σας έχω στην καρδιά μου, διαφυλάττοντας την αμοιβαία σχέση σεβασμού και αγάπης που αναπτύξαμε όλα αυτά τα χρόνια και ως αυριανή διοίκηση στην Περιφέρεια Αττικής θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο να ανταποκριθούμε στις ανάγκες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου τιμώντας την Ημέρα της Γυναίκας προσέφερε από ένα όμορφο γλαστράκι στην καθεμία από τις παρευρισκόμενες.    

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα βρίσκεται πάντα κοντά στους «έφηβους» της τρίτης ηλικίας, σημειώνοντας ότι ο ΟΚΟΙΠΑΔΑ επιδότησε την εκδήλωση για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, δίνοντας τη δυνατότητα να συμμετέχουν όλοι.

Ευχόμενος «Χρόνια Πολλά» σε όλες τις γυναίκες, τις ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην ελληνική κοινωνία. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Βραχνός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνα Ιωάννου, αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Ελένη Λέκκα, Νικόλαος Πέππας, Ρένα Χαλιώτη, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Δημήτρης Σμυρνής, Στέφανος Τσιπουράκης, Κωνσταντίνος Ρώτας. Επίσης τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Δημήτρης Καμπούκος, Έφη Μανιάτη, Μάχη Τσουκαλά, Γιούλα Μπάρλα και Σπύρος Οικονόμου.   

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up