Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Εκδηλώσεις ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης στις 16 και 17/3

0
147 Προβολές

Δύο εκδηλώσεις διοργανώνει το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 το ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Συγκεκριμένα:

Το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σε συνδιοργάνωση με την Ελληνική Ομοσπονδία Φίλαθλων Σωματείων Αντιπτέρισης – ΕΟΦΣΑ πραγματοποιεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ηλικιακών κατηγοριών υ15 υ19 το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Πεύκης. Ώρα έναρξης των αγώνων 9:30 π.μ.

Επίσης, το ΠΕΑΠ και οι εκδόσεις «Κουκκίδα» διοργανώνουν παρουσίαση του νέου βιβλίου του πολίτη του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ποιητή και κριτικού λογοτεχνίας Νίκου Λάζαρη, «Πνεύμα Αντιλογίας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 τις 19:30 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου, Πεύκη).

Το βιβλίο παρουσιάζουν, από κοινού, ο καθηγητής Πανεπιστημίου, ποιητής και μεταφραστής Αντώνης Μακρυδημήτρης και ο συγγραφέας.

Αποσπάσματα από το βιβλίο διαβάζουν: ο ηθοποιός Πάνος Ζαχαρόπουλος και η υποψήφια διδάκτωρ φιλοσοφίας Νάσια Λυκούρα.

Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια του συνθέτη Γιώργου Λυκούρα σε ποίηση Νίκου Λάζαρη. Συμμετέχουν εννέα μουσικοί και δύο τραγουδιστές.

Είσοδος ελεύθερη.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up