Στο Ηράκλειο Μαζί η Μαρία Παντερή-Ηλιάδη
Πολιτική

Στο Ηράκλειο Μαζί η Μαρία Παντερή-Ηλιάδη

Με την παράταξη Ηράκλειο Μαζί του υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Γιώργου Παπαδημητρίου κατεβαίνει στις εκλογές η κ. Μαρία Παντερή-Ηλιάδη.

Η ίδια επισημαίνει τα εξής:

«Επιβάλλεται να διαμορφώσουμε νέους κώδικες συμπεριφοράς, απέναντι στους επαγγελματίες της πολιτικής»…

Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου η επιλογή μας σε πρόσωπα και προγραμματικές θέσεις θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα και τη  ζωή  μας για τα επόμενα χρόνια. Για τον λόγο αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να συμμετέχω ενεργά και δυναμικά και να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια  πολιτικής αλλαγής στην πόλη μας μέσα από την παράταξη Ηράκλειο Μαζί.

Η απερχόμενη δημοτική αρχή έχοντας χάσει πλέον κάθε σχέση εμπιστοσύνης από τους πολίτες και χωρίς ουσιαστική επαφή  μαζί τους, συμπεριφέρεται με αλαζονεία και αυταρχισμό. Πρέπει επιτέλους να γυρίσουμε σελίδα  στην αναχρονιστική, μίζερη και απογοητευτική αυτή κατάσταση  και να θεμελιώσουμε την προοπτική του αύριο. Η πόλη μας, το Ηράκλειο, για να γίνει σύγχρονη, φιλική και φιλόξενη  με κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη χρειάζεται μια νέα δημοτική Αρχή στην υπηρεσία και εξυπηρέτηση των πολιτών, που με διαφάνεια χρηστή διαχείριση και κανόνες δικαίου,  θα πετύχει το μέγιστο αποτέλεσμα  με την ελάχιστη δυνατή  δαπάνη προς όφελος της πόλης μας και των κατοίκων της.

Μια νέα δημοτική αρχή με ιδιαίτερη ευαισθησία και μέριμνα στην εργαζόμενη γυναίκα, τα παιδιά και τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Με σεβασμό και φροντίδα στους ηλικιωμένους. Με εμπιστοσύνη στις νέες και τους νέους που διαθέτουν ζωντάνια,  φαντασία και τόλμη.

Ανταποκρίθηκα στην τιμητική πρόσκληση που μου έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαδημητρίου και συστρατεύομαι μαζί του στην παράταξη Ηράκλειο Μαζί για τον λόγο ότι η επιστημονική του γνώση και η αυτοδιοικητική του εμπειρία που συνδυάζονται με ήθος, ευπρέπεια και καθαρό λόγο, αλλά και το πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας που διαθέτει είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που συμπλέουν με τη δική μου φιλοσοφία και αντίληψη για την συμμετοχή στα κοινά και για τον τρόπο άσκησης της διοίκησης. Επί πλέον η ομάδα που τον περιβάλλει  αποτελείται από νέους επιστήμονες με καινοτόμες ιδέες και όραμα αλλά και από ανθρώπους με γνώση και εμπειρία καταξιωμένους επαγγελματικά και κοινωνικά  που βλέπουν μπροστά και μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και την εφαρμογή καλών πρακτικών που αναπτύσσονται σε άλλους δήμους και την εσωτερική αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου θα επιτευχθεί ποιοτική και ποσοτική βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη μέσα από ένα νέο ελκυστικό περιβάλλον.

Επιβάλλεται πλέον να διαμορφώσουμε ένα διαφορετικό πλαίσιο με νέους κώδικες συμπεριφοράς απέναντι στους επαγγελματίες της πολιτικής και στις κατεστημένες αντιλήψεις και πρακτικές παλαιάς κοπής που σκόπιμα συντηρούν εδώ και χρόνια, διότι μόνον έτσι μπορούν να διατηρούνται στο προσκήνιο. 

Μαζί  για το Ηράκλειο σε κάθε γειτονιά. Μαζί για το Ηράκλειο που αγαπάμε και θέλουμε να έχει μερίδιο στην πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία.

Σύντομο Βιογραφικό:

Η κ. Μαρία Παντερή-Ηλιάδη είναι συν/χος συμβολαιογράφος. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλός, με πολυετή προσφορά στα κοινά.

Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Κρητών Ηρακλείου Αττικής «Η Μεγαλόνησος Κρήτη». Μέλος της  πρώτης γυναικείας ομάδας  μπάσκετ του Τυφώνα.

Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Ηλιάδη και έχουν έναν γιο και έναν  εγγονό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet