Π. Βραχνός: Τον δήμαρχο τον εκλέγουν οι Μαρουσιώτες και όχι τα κόμματα
Πολιτική

Π. Βραχνός: Τον δήμαρχο τον εκλέγουν οι Μαρουσιώτες και όχι τα κόμματα

Αισιόδοξος ότι οι συνδημότες του θα εμπιστευτούν την τύχη της πόλης στον ίδιο και τον συνδυασμό του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές δήλωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Πάνος Βραχνός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Επικοινωνία 94FM» και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Δεν έχω στήριξη από κανένα κόμμα και ούτε τη θέλω. Θέλω τη στήριξη των Μαρουσιωτών», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πάνος Βραχνός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η κακοδαιμονία για την απλή αναλογική, εγώ δεν τη φοβάμαι! Αλίμονο εάν κάποιος που θέλει να διοικήσει έναν δήμο δεν μπορεί να συνεργαστεί και να συνθέσει. Εγώ έχω τη χαρά και την τιμή να μιλούν με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τη θητεία μου. Όταν μπορείς, λοιπόν, ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να συνθέτεις, γιατί όχι και ως δήμαρχος;».

Κληθείς δε να σχολιάσει την πανσπερμία υποψηφιοτήτων, που προκάλεσε η απόφαση του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, να αλλάξει πολιτικό μετερίζι, ο κ. Βραχνός αποκάλυψε ότι ενώ είχε προαποφασιστεί να επιλεγεί ο διάδοχος στην ηγεσία της παράταξης εκ των έσω και όλοι να ακολουθήσουν αυτή την επιλογή, εντούτοις κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη…!

«Την ευθύνη αντιλαμβάνεστε ποιοι μπορεί να την έχουν, αλλά δεν θέλω να υπεισέρθω. Δεν με έχει ενοχλήσει τίποτα από τη στάση του Γιώργου Πατούλη. Ήμουν και είμαι υποχρεωμένος να τιμώ τον δήμαρχο. Αυτή είναι και θα συνεχίσει να είναι η πορεία μου» σημείωσε ο κ. Πάνος Βραχνός.

Ο ίδιος απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα προς τους Μαρουσιώτες στην εκδήλωση που θα διοργανώσει ο συνδυασμός του στις 31 Μαρτίου 2019, οπότε και θα παρουσιαστούν το πρόγραμμα και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Πάνου Βραχνού στο παρακάτω link:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet