Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Σγουρός προς Δούρου: Χωρίς απάντηση κρίσιμα ερωτήματα για τον διαγωνισμό οδοποιίας της Περιφέρειας

1
73 Προβολές

«Χωρίς απάντηση κρίσιμα ερωτήματα για τον διαγωνισμό οδοποιίας της Περιφέρειας Αττικής» τονίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός προς τη νυν περιφερειάρχη Ρένα Δούρου μετά την ανακοίνωση της διοίκησης της Περιφέρειας περί «δικαστικής δικαίωσης» για τον ανωτέρω διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γ. Σγουρός επισημαίνει τα εξής:

Σγουρός σε Δούρου: Χωρίς απάντηση κρίσιμα ερωτήματα για τον διαγωνισμό οδοποιίας της Περιφέρειας Αττικής 

Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής σχετικά με τον διαγωνισμό για τη συντήρηση της οδοποιίας στον οποίο συμπεριελάμβανε τον καινοφανή όρο να απέχει το εργοτάξιο παραγωγής ασφαλτομίγματος 40 χλμ. σε ευθεία απόσταση από την πλατεία Συντάγματος επισημαίνουμε τα εξής:

Η δικαστική απόφαση για την οποία έσπευσε να πανηγυρίσει η κ. Δούρου μιλώντας περί δικαίωσης(!) παράγει προσωρινό δεδικασμένο (απόφαση επί αίτησης αναστολής). Η οριστική κρίση του Δικαστηρίου θα εξαχθεί κατά την έκδοση της απόφασης επί της αίτησης ακύρωσης.

Ακόμη όμως και νόμιμος να κριθεί ο συγκεκριμένος όρος κανένα Δικαστήριο δεν μπορεί να αιτιολογήσει για ποιον λόγο μπήκαν τέτοιου είδους όροι για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ σε διαγωνισμούς συντήρησης οδοποιίας ύψους 88 εκατ. ευρώ λίγους μήνες πριν από τις εκλογές.

Ακόμη και σήμερα ούτε ο αντιπεριφερειάρχης επί των Οικονομικών, κ. Καραμάνος, ούτε πολύ περισσότερο η κ. Δούρου έχουν απαντήσει για τη ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ αυτού του όρου που ποτέ άλλοτε δεν έχει μπει σε κανέναν από τους δεκάδες διαγωνισμούς της Περιφέρειας Αττικής για τη συντήρηση των δρόμων αφού δεν συνδέεται με την ποιότητα εκτέλεσης του έργου.

Ο κ. Καραμάνος θα έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να έχει παραιτηθεί όχι μόνο για τις αλχημείες και τους όρους που εισάγει στους διαγωνισμούς δημοσίων έργων της Περιφέρειας Αττικής, αλλά διότι με την αλόγιστη οικονομική του πολιτική οδηγεί έναν εύρωστο οικονομικά φορέα σε οικονομική αδυναμία και χρεοκοπία.

Φτάνει όμως ο καιρός που πολύ σύντομα θα τον παραιτήσουν και αυτόν και την κ. Δούρου μια και καλή οι πολίτες.

1 σχόλιο

  1. Ο κος Σγουρός δεν δέχεται την προσωρινή ,όπως λέει απόφαση των δικαστών, και πιστευει πως στο τέλος θα αποδειχτεί η φοβερή αυτή αλήθεια των καταγγελιών του! Δεν τον είδα ωστόσο να παίρνει μέρος υπερ της Ρένας Δούρου όταν βγήκε η πρόταση του εισαγγελέα για ποινική δίωξή της για το Ματι, και να πει πως εννοείται πως πρεπει να περιμένουμε την οριστική και τελεσίδικη δικαστική απόφαση. Δυο μέτρα και δυο σταθμά σε όλα για πολιτικούς λόγους! Μετά από τόσα χρόνια στην αυτοδιοίκηση, δεν μπορώ να διανοηθώ πώς κάποιος ψηφοφόρος θα εμπιστευτεί ξάνα τον κο Σγουρό, πώς θα πειστεί πως οι καταγγελίες του για διαφθορά κάτα της Δούρου, δεν είναι στην πραγματικότητα ξεβόλεμα των φιλικών επιχειρηματικών συμφερόντων που τόσα χρόνια έθρεψε όντας αυτοδιοικητικός άρχοντας!

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up