Σε εκδήλωση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος ο Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Σε εκδήλωση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος ο Γ. Πατούλης

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποίησαν από κοινού η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος και η Δ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας για τη νέα χρονιά.

Στην εκδήλωση παρέστησαν υπουργοί, αρχηγοί κομμάτων, βουλευτές απ΄ όλα τα κόμματα, στελέχη κυνηγετικών οργανώσεων και πλήθος κόσμου τιμώντας των έργο των 200.000 κυνηγών και των κυνηγετικών οργανώσεων.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο κ. Πατούλης, αφού εξέφρασε τα συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση του για την απώλεια του προέδρου της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, Ν. Παπαδόδημα, εξήρε τη σημαντική φιλοθηραματική δράση των κυνηγετικών συλλόγων, αλλά και το σπουδαίο έργο που επιτελούν σε θέματα που σχετίζονται με την αναβάθμιση και προστασία του περιβάλλοντος αλλά και την αειφορική διαχείριση των φυσικών πόρων της χώρας.

«Θα είμαστε αρωγοί και θα υποστηρίζουμε έμπρακτα το έργο των κυνηγετικών συλλόγων με στόχο την από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανάδειξη περιβαλλοντικών θεμάτων και την προστασία του φυσικού μας τοπίου. Η διαχείριση των ζητημάτων που σχετίζονται με το περιβάλλον, το “σπίτι” μας, είναι προτεραιότητά μας στο πρόγραμμα που έχουμε για να κάνουμε μία Νέα Αρχή στην Αττική. Το οφείλουμε στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet