Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Ενοχλημένος ο Θ. Αμπατζόγλου από το «ραντεβού» Πατούλη – Καραμέρου

0
274 Προβολές

Φανερά ενοχλημένος δείχνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Εποχή για το Μαρούσι Θεόδωρος Αμπατζόγλου από τη θεσμική συνάντηση μεταξύ του νυν δημάρχου Γιώργου Πατούλη με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης #Ενωμένο Μαρούσι, Γιώργο Καραμέρο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά, ο κ. Αμπατζόγλου λέει ότι «αν ο κ. Καραμέρος και όσοι παίζουν παιχνίδια μαζί του, περνάνε τους πολίτες του Αμαρουσίου για «λωτοφάγους», είναι γελασμένοι»…

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Αμπατζόγλου:

Με καθυστέρηση 4,5 ετών, ο αντιπεριφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ και της κ. Δούρου, κ. Καραμέρος, «θυμήθηκε» να συναντηθεί «θεσμικά» στο δημαρχείο, με τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη.

Μετά από 4,5 έτη, ως στέλεχος της κυβέρνησης Τσίπρα, ως διορισμένος αντιπερειφερειάρχης, με σχεδόν μηδενική προσφορά στην πόλη, έρχεται με το μανδύα  του δήθεν ανεξάρτητου να δώσει στο Μαρούσι όλα όσα δεν έδωσε, όσα δεν χρηματοδότησε, όσα δεν προώθησε…

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Καραμέρος είναι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για το Μαρούσι.

Αν ο κ. Καραμέρος και όσοι παίζουν παιχνίδια μαζί του, περνάνε τους πολίτες του Αμαρουσίου για «λωτοφάγους», είναι γελασμένοι. Οι πολίτες απαιτούν σεβασμό, ειλικρίνεια, καθαρές προτάσεις. Οι πολίτες γνωρίζουν, αξιολογούν και κρίνουν τους πάντες, όχι με βάση τα λόγια, αλλά τις πράξεις… Αυτό απαιτεί η Δημοκρατία και το συμφέρον της πόλης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up