Υποψήφια με τον Γ. Παπαδημητρίου η Ξ. Τσούτη
Πολιτική

Υποψήφια με τον Γ. Παπαδημητρίου η Ξ. Τσούτη

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής με την παράταξη Ηράκλειο – Μαζί θα είναι η κ. Ξένια Τσούτη.

Σχετικά με τη συμπόρευσή της με τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Γιώργο Παπαδημητρίου η κ. Τσούτη επισημαίνει:

«Πιστεύω πολύ στη δύναμη αυτής της ομάδας…»

Σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου, μέχρι σήμερα, απέφευγα τα μεγάλα λόγια και τον «θόρυβο» που δημιουργούν οι χωρίς αντίκρισμα υποσχέσεις. Προτιμούσα σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων μου τον δρόμο της ειλικρίνειας και της απευθείας επικοινωνίας με τους συνεργάτες, τους φίλους, τους γείτονες και γενικότερα τον κοινωνικό περίγυρο.

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και κοινωνικά, τόσο εδώ, όσο και στους όμορους Δήμους από τα μέσα της δεκαετίας του ΄80. Είτε ως επιχειρηματίας, είτε ως μέλος κοινωνικών και φιλανθρωπικών φορέων ή ως μέλος σε συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων.

Είμαι και εγώ μάρτυρας σε ένα σκηνικό όπου: «Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν».

Τα ίδια προβλήματα που μας απασχολούσαν πριν από 30 χρόνια, εξακολουθούν να παραμένουν άλυτα ακόμη και σήμερα. Το 2004 χάσαμε την ευκαιρία γιατί διεκδικήσαμε και πήραμε πολύ λιγότερα από αυτά που πραγματικά μπορούσαμε να πάρουμε ως Δήμος, Με αρχή, αυτά τα υπέρογκα ποσά που πληρώνουμε σε έμμεση και άμεση δημοτική φορολογία και τη γεωγραφική θέση της πόλης μας το Ηράκλειο παρέμεινε ο «φτωχός» συγγενής.

Από το 2006 οι δημοτικές αρχές διαδέχονται η μια την άλλη. Δείγμα του ότι οι κάθε μορφής «σταθερές» ανήκουν στο παρελθόν και ότι ο κόσμος έχει κουραστεί να βλέπει ότι εκείνοι που διεκδικούν την ψήφο του παραμένουν για γνωστούς και μη εξαιρετέους λόγους, απλοί διαχειριστές της καθημερινότητάς μας.

Για πρώτη φορά θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου μέσα από το ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού Ηράκλειο – Μαζί γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι ο Γιώργος Παπαδημητρίου, σε σχέση με τους άλλους διεκδικητές της δημαρχίας, υπερέχει ξεκάθαρα τόσο σε ποιοτικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Έχει την εμπειρία, τον δυναμισμό και τη θέληση να μετατρέψει το Ηράκλειο σε έναν δήμο – πρότυπο.

Πιστεύω πολύ στη δύναμη αυτής της ομάδας. Αποτελείται κατά κύριο λόγο από άτομα που ανήκουν στη νέα γενιά. Με μόρφωση, ήθος και κυρίως διαφορετική -όσο και αναγκαία- ματιά για το κοινωνικό γίγνεσθαι.

Αυτά τα χαρακτηριστικά με αιχμή τη χρήση και την εμπέδωση των νέων τεχνολογιών μπορούν να προσδώσουν στο Ηράκλειο την εικόνα που όλοι θέλουμε και να μεταβάλλουν το προάστιό μας σε ένα μέρος που δεν θα συμπληρώνει την εικόνα, αλλά θα είναι ο τελικός προορισμός για όλους μας.

Λίγα λόγια για την υποψήφια

Η Ξένια Τσούτη είναι επιχειρηματίας. Την περίοδο 2004-09 διετέλεσε ειδική συνεργάτης του ΥΠ.ΕΣ. με αρμοδιότητα την εξυπηρέτηση του Πολίτη σε Α΄ Βαθμό Αυτοδιοίκησης. Στο πρόσφατο παρελθόν διετέλεσε γραμματέας της ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ. Ηρακλείου Αττικής για δύο θητείες, ενώ στην τελευταία εκλογική διαδικασία εξελέγη αυτοδικαίως στο Δ.Σ, αφού συγκέντρωσε πάνω από το 40% των προτιμήσεων. Είναι παντρεμένη με τον Ζαχαρία Τσούτη και είναι μητέρα δύο παιδιών, της Ντόρας και του Κωνσταντίνου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet