Παράλληλα με την πολιτική, «κτίζει» και ακαδημαϊκή καριέρα ο Σωτήρης Ησαΐας
Αυτοδιοίκηση

Παράλληλα με την πολιτική, «κτίζει» και ακαδημαϊκή καριέρα ο Σωτήρης Ησαΐας

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πολιτευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγίας Παρασκευής Σωτήρης Ησαίας, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ως καθηγητής στο Webster University των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Ο κ. Ησαΐας θα διδάσκει στο πρόγραμμα του MBA το μάθημα της στρατηγικής του Marketing, με φοιτητές από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και φυσικά από την Ελλάδα.

«Ταυτόχρονα με την εικοσαετή επαγγελματική σταδιοδρομία μου στις ξένες αγορές, αφιερώνω το χθεσινό ξεκίνημα της ακαδημαϊκής διαδρομής μου, ως καθηγητής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA του Webster University, σε δύο ανθρώπους που δεν είναι μαζί μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά βρίσκονται πάντα δίπλα μου. Στους αείμνηστους γονείς μου Παύλο και Ευδοκία Ησαΐα, που με μεγάλωσαν και με σπούδασαν με πολλές θυσίες. Σας ευχαριστώ για όλα» γράφει στην ανάρτησή του ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι στο βιογραφικό του κ. Ησαΐα υπάρχει αντίστοιχη διδακτική δράση στα Πανεπιστήμια του Καναδά και της Αμερικής, ενώ η επαγγελματική σταδιοδρομία του τα τελευταία 20 χρόνια, ως τεχνοκράτης στις ξένες αγορές και στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την πολυετή ενασχόλησή του με τα αυτοδιοικητικά πράγματα, προσδίδουν ιδιαίτερη δυναμική στο πολιτικό προφίλ που «κτίζει» ενόψει των φετινών βουλευτικών εκλογών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet