Γ. Σγουρός: Υποθηκευμένη οικονομικά η Περιφέρεια Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός: Υποθηκευμένη οικονομικά η Περιφέρεια Αττικής

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Kontra «KONTRAST» με τον Τάκη Σπηλιόπουλο ήταν χθες το βράδυ, Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Ο κ. Γ. Σγουρός, μεταξύ άλλων, είπε:

Για την οικονομική κατάσταση στην Περιφέρεια Αττικής: «Υπάρχει μεγάλο οικονομικό άνοιγμα γιατί η κ. Δούρου δεν είχε και δεν έχει σχέδιο και μπήκε στη λογική να ξοδεύει αλόγιστα. Άλλα είπε και άλλα έκανε. Η επόμενη περίοδος για την Περιφέρεια Αττικής είναι υποθηκευμένη οικονομικά».

Για την προσήλωση στην Αυτοδιοίκηση: «Εδώ και 20 χρόνια βλέπουμε υποψηφίους να κατεβαίνουν στην Περιφέρεια και να την κάνουν με την πρώτη ευκαιρία για τη Βουλή. Δεν μπορεί να πάει έτσι μπροστά ο θεσμός. Χρειάζεται σταθερότητα και διάρκεια. Γεμίσαμε υποψηφίους κομήτες. Εγώ κάθισα ακόμη κι όταν έχασα, 5 χρόνια στην αντιπολίτευση και δεν την κοπάνισα να φύγω».

Για την απλή αναλογική: «Πολύ φοβάμαι ότι οι περισσότεροι δήμοι και οι περισσότερες περιφέρειες θα έχουν προβλήματα στη λήψη αποφάσεων λόγω έλλειψης πλειοψηφίας. Η συναίνεση και η συνεργασία θέλουν χρόνο δεν επιβάλλονται. Τα τελευταία χρόνια οι κυβερνήσεις έχουν κάνει τους Δήμους και τις Περιφέρειες σάκο του μποξ με τις συνεχείς αλλαγές όπως τους βολεύει κάθε φορά».

Για τα κρούσματα βίας στον ελληνικό αθλητισμό: «Ζούμε κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Εάν θέλει το ελληνικό κράτος να βάλει φρένο στην κατηφόρα μπορεί. Χρειάζεται αποφασιστικότητα, τήρηση των νόμων, ισονομία, όπως στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet