Ο Κυριάκος Χάγερ υποψήφιος με τον Γιώργο Καραμέρο
Πολιτική

Ο Κυριάκος Χάγερ υποψήφιος με τον Γιώργο Καραμέρο

Ο Κυριάκος Χάγερ, από την περιοχή της Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου, είναι από σήμερα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη # Ενωμένο Μαρούσι και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο.

Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας ο ίδιος δήλωσε: «Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές  ενώνω τις δυνάμεις μου στον ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι προκειμένου να συνδράμω στην προσπάθεια ανάδειξης της πόλης μας ως παράδειγμα σύγχρονου δήμου με δομές που θα επιτρέπουν και θα διευκολύνουν τον ενεργό ρόλο των κατοίκων της στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Να κάνουμε το Μαρούσι μας σημείο αναφοράς στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, την κοινωνική αλληλεγγύη, την προσβασιμότητα, την αισθητική, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την περιβαλλοντική ευαισθησία. Ενωμένοι μακριά από κομματικές σκοπιμότητες μπορούμε να δημιουργήσουμε με φρέσκες ιδέες και νέους ανθρώπους το μέλλον που ονειρευόμαστε».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Καραμέρος, με την παρουσίαση του νέου υποψηφίου δήλωσε: «Καλωσορίζω έναν νέο άνθρωπο που γνωρίζει καλά τα θέματα του πολιτισμού αλλά και τα προβλήματα της περιοχής της Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου όπου έχει μεγαλώσει. Ο κ. Χάγερ συνεχίζει τη μεγάλη οικογενειακή παράδοση προσφοράς στα κοινά που ξεκίνησε ο ιατρός πατέρας του. Η περιοχή της Αγίας Φιλοθέης, αλλά και το Μαρούσι γενικά, χρειάζεται νέους άφθαρτους και επιτυχημένους ανθρώπους για να την εκπροσωπήσουν πάνω από κόμματα και μικροσκοπιμότητες».

Ο Κυριάκος Χάγερ είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ. και εργάζεται ως μουσικός παραγωγός και event manager συμμετέχοντας στη διοργάνωση πλήθους εκδηλώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Σωματείου της Αγίας Φιλοθέης «Οδυσσέας Αμαρουσίου» και γενικός αρχηγός επί σειρά ετών, ενώ είναι μέλος στον «Σύλλογο Φίλων του Παιδιού του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet