Στην Έκθεση Food Expo ο Νίκος Πέππας
Περιφέρεια Αττικής

Στην Έκθεση Food Expo ο Νίκος Πέππας

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής, με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική, Νίκος Πέππας, περιηγήθηκε στην Έκθεση και συνομίλησε με παραγωγούς της Ανατολικής Αττικής, αλλά και αυτοδιοικητικούς παράγοντες για τις προοπτικές και τις ανάγκες τόσο της περιοχής όσο και του κλάδου.

Μετά την επίσκεψη, ο Νίκος Πέππας δήλωσε:

«Είχα τη χαρά να επισκεφτώ τη Food Expo, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

»Το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης γαστρονομίας αποδεικνύει πως οι Έλληνες παραγωγοί έχουν και την τεχνογνωσία και το μεράκι για να διαθέτουν στην αγορά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

»Ιδιαιτέρως, επισκεπτόμενος τα περίπτερα της περιοχής μας, της Ανατολικής Αττικής, διαπίστωσα για μία ακόμη φορά πως η γη που μας φιλοξενεί σε συνδυασμό με την αγάπη των καλλιεργητών μας, δίνει υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.

»Η νέα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής με τον Γιώργο Πατούλη και εγώ προσωπικά δεσμευόμαστε πως θα στηρίξουμε τους παραγωγούς της περιοχής μας και θα δώσουμε όλα τα κατάλληλα εργαλεία, προκειμένου να αρθούν εμπόδια και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που κληρονομούμε από τις προηγούμενες διοικήσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet