Ο Γ. Πατούλης σε εκδήλωση της Ένωσης Κρεοπωλών Αθηνών – Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Ο Γ. Πατούλης σε εκδήλωση της Ένωσης Κρεοπωλών Αθηνών – Αττικής

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε σε εκδήλωση της Ένωσης Κρεοπωλών Αθηνών – Αττικής «Ταξιάρχες» που πραγματοποιήθηκε στον Άλιμο.

Τον υποψήφιο περιφερειάρχη υποδέχθηκε στην εκδήλωση ο πρόεδρος της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής, Β. Ντελιφιλιππίδης.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε στους κρεοπώλες μία καλή και παραγωγική χρονιά και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για όλα τα ανοιχτά θέματα που απασχολούν τον κλάδο, με έμφαση στη σημασία τήρησης όλων των υγειονομικών προϋποθέσεων στις επιχειρήσεις τροφίμων, με στόχο την διασφάλιση της προστασίας των καταναλωτών αλλά και στην ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση επισήμανε, μεταξύ άλλων:

«Θα είμαστε σε συνεχή συνεργασία μαζί σας όπως και με όλες τις Ενώσεις των εμπόρων που ασχολούνται με τον τομέα των τροφίμων, προκειμένου από κοινού να δρομολογήσουμε παρεμβάσεις με στόχο την απόλυτη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων που φτάνουν στους καταναλωτές.

»Στόχος μας είναι η ενίσχυση των αποτελεσματικών και συστηματικών ελέγχων και η βελτίωση των συνθηκών εργασίας στα καταστήματα. Η διασφάλιση της υγείας των πολιτών ήταν και παραμένει προτεραιότητά μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet