Με την παράταξη Ηράκλειο-Μαζί και η Δώρα Πρέβεζα
Πολιτική

Με την παράταξη Ηράκλειο-Μαζί και η Δώρα Πρέβεζα

Με την παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Παπαδημητρίου, Ηράκλειο-Μαζί θα συμμετάσχει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές η Δώρα Πρέβεζα.

Η ίδια σχολιάζει σχετικά με την ένταξή της στην παράταξη:

«Οι λόγοι για τους οποίους μπαίνω για πρώτη φορά στη διαδικασία να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών του Ηρακλείου Αττικής μέσα από το ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού Ηράκλειο-Μαζί, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Παπαδημητρίου, είναι οι ακόλουθοι:

»Πρώτον, ο ίδιος στηρίζει όλους τους δημότες Ηρακλείου ανεξαρτήτως πολιτικής πεποιθήσεως και ηλικίας.

»Δεύτερον, ο ίδιος και η ομάδα του επιθυμούν να βελτιώσοπυν και να οδηγήσουν τον Δήμο μας στην ανάπτυξη και στην ευημερία, δημιουργώντας ένα δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης.

»Τρίτον, είναι νέος, ευγενής, με ποιοτικό και επιστημονικό επίπεδο. Μπορεί με τους συνεργάτες του να μην αφήσει καμία οικογένεια στο Ηράκλειο Αττικής να στερηθεί τα στοιχειώδη, ακούγοντας τα προβλήματά τους.

»Τέταρτον, δεν παραπλανά τους πολίτες, μοιράζοντας ψεύτικες υποσχέσεις. Λέει αλήθειες, προτάσσοντας πάντα το κοινό συμφέρον.

»Διαθέτει συγκεκριμένες, εφικτές, κοστολογούμενες και απόλυτα υλοποιήσιμες λύσεις για τα οξυμένα προβλήματα του Δήμου μας.

»Προτείνει, επίσης, ρεαλιστικούς τρόπους χρηματοδότησής τους.

»Είναι ώρα να αλλάξει πρόσωπο ο Δήμος μας. Να κερδίσουμε όσα μας στέρησαν και να μην χάσουμε τα λίγα που έχουν απομείνει».

Ποια είναι η Δώρα Πρέβεζα

Η Δώρα Πρέβεζα γεννήθηκε στο Θεσπρωτικό Πρεβέζης.

Είναι Απόφοιτος της Νοσηλευτικής Σχολής Αθηνών.

Για 25 συναπτά έτη εργάστηκε στο «Κωνσταντοπούλειο» Νοσοκομείο «Αγία Όλγα», σε αρχικό στάδιο ως νοσηλεύτρια στο χειρουργείο. Για μια 15ετία θήτευσε ως γενική προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας, όπου μεταξύ άλλων είχε την ευθύνη των εφημεριών και τον συντονισμό του νοσηλευτικού προσωπικού.

Η ίδια ήταν εκπαιδεύτρια στις Σχολές Νοσηλευτικής Αθηνών και συντονίστρια του τομέα Εκπαίδευσης νέων νοσηλευτριών.

Είναι παντρεμένη με τον αστυνομικό Δήμο Κοπελιά και μητέρα δύο παιδιών, του Δημήτρη και του Θωμά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet