Ο Αλέξανδρος Κομίνης με… αυξημένες προσδοκίες στο Ηράκλειο-Μαζί
Πολιτική

Ο Αλέξανδρος Κομίνης με… αυξημένες προσδοκίες στο Ηράκλειο-Μαζί

«Η πίστη στον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ιδιαίτερα του α’ βαθμού, η διάθεση προσφοράς και η τεχνογνωσία για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου, σε συνδυασμό με την ύπαρξη ενός νέου ανθρώπου που θα ηγηθεί, με πραγματικά φρέσκιες ιδέες, ήθος, αρχές και αξίες, του Γιώργου Παπαδημητρίου, με ώθησαν στην απόφαση να στηρίξω και να συμμετάσχω στον συνδυασμό Ηράκλειο-Μαζί… σε κάθε γειτονιά».

Με αυτά τα λόγια ο Αλέξανδρος Κομίνης ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Ηράκλειο-Μαζί για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Στόχευσή του, όπως εξηγεί, είναι η βελτίωση των όρων της καθημερινότητας, η ενδυνάμωση των κοινωνικών δομών και η ενίσχυση της αγοράς του Ηρακλείου Αττικής.

Όπως προσθέτει ο ίδιος, τα ζητήματα καθαριότητας και περιβαλλοντικής προστασίας, προνοιακών δράσεων, υγείας και ασφάλειας, καθώς και η πρόκληση της ψηφιοποίησης της λειτουργίας του Δήμου (τεχνητή νοημοσύνη) έχουν απόλυτη συνάφεια με τις γνώσεις, την εμπειρία και τη δραστηριοποίησή του και συμπληρώνει:

«Με τον Γιώργο Παπαδημητρίου, οι επιθυμίες μας για το Ηράκλειο αποκτούν ένα εφικτό και ρεαλιστικό σχέδιο, που θα οδηγήσει σε μετρήσιμο έργο, με θετικό πρόσημο και προστιθέμενη αξία για κάθε Ηρακλειώτισσα και Ηρακλειώτη».

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Κομίνης

Ο Αλέξανδρος Κομίνης αντλεί την καταγωγή του από το γεωγραφικό διαμέρισμα της Ηπείρου. Γεννημένος το 1955 στις Φιλιάτες Θεσπρωτίας, ήρθε στο Ηράκλειο Αττικής πριν από 25 χρόνια, για λόγους «καρδιάς», όπου γνώρισε τη σύζυγό του, Ρούλα Μπαλτά, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά.

Έχει επαγγελματική πορεία στο χώρο των Αστικών Συγκοινωνιών από το 1979 μέχρι σήμερα. Επίσης, διαθέτει αξιοσημείωτη συμμετοχή σε συλλογικότητες και εμπειρία στη διοίκηση οργανισμών κοινωνικού χαρακτήρα, αφού από το 2015 έως και το 2018 διετέλεσε πρόεδρος του Δ.Σ στο Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία (ΕΛΙΝΥΑΕ).

Στη μακρά συνδικαλιστική του διαδρομή έχει καταλάβει θέσεις ευθύνης, ανατρέποντας κατεστημένες καταστάσεις. Πρόεδρος του Συνδικάτου του ΟΑΣΑ (μπλε λεωφορεία) από το 2004 έως το 2011, στο Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (2009-14) και της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος (2009-12), μέλος της διοίκησης και γραμματέας Υγιεινής & Ασφάλειας της ΓΣΕΕ (2010-16).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet