Η Πωλίνα Μαρουλή στη Λυκόβρυση Πεύκη 2020
Πολιτική

Η Πωλίνα Μαρουλή στη Λυκόβρυση Πεύκη 2020

Με την παράταξη Λυκόβρυση Πεύκη 2020 κατεβαίνει στις εκλογές η κ. Καλλιόπη-Πωλίνα Μαρουλή.

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου την καλωσόρισε σημειώνοντας:

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε σήμερα στον συνδυασμό μας Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 μια δυναμική επιχειρηματία και σύμβουλο επιχειρήσεων με διεθνή εμπειρία και ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά, την Καλλιόπη-Πωλίνα Μαρουλή, σαν υποψήφια δημοτικό σύμβουλο.

»Η Πωλίνα είναι εκ γενετής κάτοικος Πεύκης, στην περιοχή των Προσφυγικών, παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

»Πέραν των επαγγελματικών της αναζητήσεων, η Πωλίνα ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για πολιτιστικά και αθλητικά θέμα, με στόχο την κοινωνική προσφορά στον Δήμο μας.

»Καλώς ήρθες Πωλίνα και Καλή Επιτυχία! Ο συνδυασμός μας είναι υπερήφανος για τη συνεργασία μαζί σου και περιμένουμε να δουλέψουμε μαζί για το καλό του Δήμου μας».

Η κ. Μαρούλη έδωσε στη δημοσιότητα τα ακόλουθα στοιχεία για την ίδια:

Ονομάζομαι Καλλιόπη-Πωλίνα Μαρουλή. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πεύκη στην περιοχή του Μικρασιατικού συνοικισμού πριν από 47 έτη και από τότε έως και σήμερα προσπάθησα να μην απομακρυνθώ από τη συγκεκριμένη περιοχή κατοικώντας πλέον στη Λυκόβρυση στην οδό Πολεμιστών. Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτριο Τραγάρη και μέσα από τον γάμο μας έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά. Την Άννα-Μαρία, την Ερασμία και τη Θεοδώρα-Αγγελική. Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μας σπουδάζουν οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων αντίστοιχα σε ΑΕΙ. Η μικρότερη κόρη μας είναι μαθήτρια πρώτης Λυκείου στο 1ο ΓΕΛ Πεύκης.

Οι δικές μου σπουδές αναφέρονται στα οικονομικά με συμβουλευτική και πρακτική ως προς τις διατραπεζικές ρυθμίσεις, καθώς και με μετεκπαίδευση και πρακτική σε μεγάλη λογιστική εταιρεία του Λονδίνου. Αυτή τη στιγμή διατηρούμε με τον σύζυγο μου την εταιρεία status Financial consulting από το 2001 στη Ν. Ιωνία καθώς και την εταιρεία Alexander Vergina΄s support
σε σχέση χρόνου ουσιαστικά από το 2011 με μετονομασία.

Προσωπικά εγώ διατηρώ και στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στη Ρουμανία, Μονοπρόσωπη ΕΠΕ η οποία ασχολείται επί του παρόντος χρόνου αποκλειστικά με consulting και οικονομοτεχνικές και χρηματοοικονομικές μελέτες εταιρειών.

Διαθέτω ελάχιστο χρόνο για προσωπικά χόμπι, μου αρέσει όμως πολύ η μουσική, η ζωγραφική, η κολύμβηση και λατρεύω την κοινωνική προσφορά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet