Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντιπτέρισης στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης
Αθλητισμός

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντιπτέρισης στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης και την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Αντιπτέρισης (ΕΟΦΣΑ), το Σάββατο και την Κυριακή 16 και 17 Μαρτίου. Πρόκειται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ηλικιακών κατηγοριών U15 και U19, που έγινε στο Κλειστό Γήπεδο της Πεύκης.

«Πλήθος αθλητών συμμετείχαν στους αγώνες, δίνοντας παλμό και ζωντάνια στην πόλη μας, ενώ οι συνδημότες μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το συγκεκριμένο αγώνισμα και να απολαύσουν τους ταλαντούχους αθλητές που αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα επιλογής της υγιούς ενασχόλησης των νέων με τον Αθλητισμό, μακριά από επικίνδυνα μονοπάτια και στέκια, που καταστρέφουν τη νεολαία μας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΠΕΑΠ.

Στους αγώνες παρέστη και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ο οποίος στον χαιρετισμό του συνεχάρη τους συντελεστές για την άψογη οργάνωση του Πρωταθλήματος Αντιπτέρισης, ενθάρρυνε τους νέους αθλητές να συνεχίσουν να αγωνίζονται δυναμικά, με κίνητρο πάντα τα όνειρά τους και τους υψηλούς στόχους τους και βράβευσε αθλητές που διακρίθηκαν, ευχόμενος καλή πρόοδο στις σπουδές τους, τις αθλητικές τους επιδόσεις και τη ζωή τους γενικότερα!

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε ότι «ο Δήμος και το ΠΕΑΠ θα στηρίζουν πάντα αθλητές και συλλόγους που αποτελούν πραγματικά “φυτώρια” Αθλητισμού, που προάγουν τη νεολαία σε υψηλότερα επίπεδα διάκρισης και που συμβάλλουν σημαντικά σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής, αφού δίνουν τη δυνατότητα στους νέους αθλητές να ασχολούνται με υγιείς δραστηριότητες που αναβαθμίζουν και προστατεύουν τη ζωή. Οι καλύτερες δυνατές αθλητικές εγκαταστάσεις για να φιλοξενούν παιδιά που επιλέγουν την Άθληση, όπως θα έπρεπε όλοι μας άλλωστε, ως κοινωνικό αγαθό, αποτελούν προτεραιότητα του Δήμου μας».

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, καλωσόρισε με τη σειρά του, αθλητές, προπονητές, παράγοντες και γονείς, που «όλοι μαζί λειτουργούν σαν μια ομάδα με κοινό παρανομαστή την αγάπη τους για τον Αθλητισμό» όπως είπε, για να προσθέσει:

«Ο αγώνας του ΠΕΑΠ απέναντι στην καθημερινότητα και τα προβλήματά της συνεχίζεται. Με διάθεση προσφοράς, με όραμα αλλά και με δυσκολίες πολλές φορές που προκύπτουν, το έργο και η προσπάθεια του ΠΕΑΠ έχει έναν και μόνο στόχο: την αναβάθμιση των υπηρεσιών του, τη δημιουργία κινήτρων για συνεχή ενασχόληση των συμπολιτών μας με τον αθλητισμό, τη βελτίωση των ήδη υπαρχόντων εγκαταστάσεών του, την έμπρακτη στήριξη των αθλητών και των σωματείων που διακρίνονται και που τιμούν την πόλη μας».

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βικτωρία Χατζίνα, ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές, όσους τίμησαν με την παρουσία τους το πρωτάθλημα και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο άθλημα του Badminton, καλώντας νέους και γονείς να γνωρίσουν από κοντά την ομορφιά και τη χαρά της συμμετοχής του συγκεκριμένου αγωνίσματος.

Στις βραβεύσεις παρευρέθηκε και ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ, Βαγγέλης Παπανικολάου, ευχόμενος υγεία σε όλους τους συμμετέχοντες, επιτυχία και πολλές προσωπικές και αθλητικές διακρίσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet