Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Γυναίκα και Ποδόσφαιρο» στα Βριλήσσια
Αθλητισμός

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Γυναίκα και Ποδόσφαιρο» στα Βριλήσσια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Γυναίκα και Ποδόσφαιρο» την οποία διοργάνωσε ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στην αίθουσα «Μουσών» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου.

Η πρωτοποριακή αυτή ημερίδα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της ΕΠΟ και της Γ.Γ. Ισότητας των Φύλων και ήταν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Παρέμβαση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής».

Μεταξύ των ομιλητών ήταν η πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Ιωάννα Κυρίτση, η γενική γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα, ο τεχνικός διευθυντής της ΕΠΟ, Χαράλαμπος Zελενίτσας, ο χειρουργός ορθοπεδικός – ειδικός στις αθλητικές κακώσεις, κ. Κοντοβαζαινίτης, η αθλητική ψυχολόγος Γλυκερία Σκούρα, η διαιτολόγος κ. Τσιτσιμπίκου, η αθλητική δημοσιογράφος στην Cosmote TV Έλενα Παπαδόπουλου, η πρώην διεθνής ποδοσφαιρίστρια και πρώτη Ελληνίδα προπονήτρια της UEFA ποδοσφαίρου κ. Φαλίδα, οι ποδοσφαιρίστριες της Εθνικής Ελλάδος κ. Λάγιου και κ. Πελετίδου, η διαιτητής της Super Leaque κ. Δέτση, καθώς και αθλήτριες που πρωταγωνιστούν στον ανδροκρατούμενο χώρο του ποδοσφαίρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet