Περιοδεία υποψηφίου δημάρχου Γ. Καραμέρου σε ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ
Κοινωνία

Περιοδεία υποψηφίου δημάρχου Γ. Καραμέρου σε ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ

Περιοδεία σε ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ στο Μαρούσι πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Συνομίλησε με τους δημότες και τους εργαζόμενους για τα προβλήματα και τα θέματα των οργανισμών σε σχέση με τον Δήμο και την προσθήκη σχετικών προβλέψεων στο πρόγραμμα του ανεξάρτητου συνδυασμού #Ενωμένο Μαρούσι.

Η παράταξη του κ. Καραμέρου έδωσε στη δημοσιότητα ενδεικτικά ζητήματα με αφορμή τις επισκέψεις:

Στα ΕΛΤΑ: Οι εργαζόμενοι θέλουν καλύτερη οδοσήμανση και σαφή αρίθμηση των οδών στην πόλη. Οι δύο οδοί «Κανάρη», για παράδειγμα, στα Ανάβρυτα δημιουργούν προβλήματα για τους δημότες που μένουν εκεί, τους επισκέπτες, τους ταχυδρόμους, καθώς και σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Αποτελεί ένα χρόνιο πρόβλημα που μπορεί να λυθεί άμεσα, με μια απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην ΕΥΔΑΠ: Συζητήθηκε η δυνατότητα λήψης μέτρων για τους δημότες που έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα ώστε να μην κινδυνεύουν με διακοπή νερού, κατόπιν συνεργασίας του Δήμου με την επιχείρηση.

Στη ΔΕΗ: Συζητήθηκε, επίσης, η δυνατότητα συνεργασίας του Δήμου με την επιχείρηση για την αντιμετώπιση προβλημάτων ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Καίριο ζήτημα, σύμφωνα με τους εκπροσώπους της ΔΕΗ, αποτελεί η επιβάρυνση του κυκλοφοριακού και της στάθμευσης στη Λεωφόρο Κηφισίας, ειδικά στις ώρες αιχμής, μπροστά από το κατάστημα της επιχείρησης.

Στον ΟΤΕ: Ο υποψήφιος δήμαρχος συνομίλησε αρκετή ώρα με τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ που αποτελούν μια μεγάλη κοινότητα με σημαντική αναφορά και στενούς δεσμούς με το Μαρούσι. Συζητήθηκε επιπλέον διεξοδικά, το ζήτημα της επιβάρυνσης της στάθμευσης γύρω από το μέγαρο, με τους Μαρουσιώτες και μη εργαζόμενους του Οργανισμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet