Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Τα προβλήματα της σχολικής κοινότητας απαιτούν ουσιαστικές και άμεσες λύσεις
Κοινωνία

Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Τα προβλήματα της σχολικής κοινότητας απαιτούν ουσιαστικές και άμεσες λύσεις

Με το προεδρείο της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης συναντήθηκε τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Φειδοπιάστης, συνοδευόμενος από τη δημοτική σύμβουλο της παράταξης Ευαγγελία Μπουσίου, την τοπική σύμβουλο Μελισσίων Μαρία Δούκα-Λασηθιωτάκη, καθώς και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Στέλιο Γεωργανά και Ηλία Μιχαηλίδη.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ένωση Γονέων, με κυριότερα αυτά των κτηριακών υποδομών, των ανοιχτών σχολείων, αλλά και της ελλιπούς χρηματοδότησης.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο επικεφαλής της παράταξης, Αντώνης Φειδοπιάστης, δήλωσε:

«Τα προβλήματα των σχολικών μονάδων στον Δήμο Πεντέλης μόνο επιφανειακά αντιμετωπίστηκαν τα τελευταία χρόνια από τη διοίκηση του δημάρχου Πεντέλης, με αποτέλεσμα όχι απλώς να χρονίζουν, αλλά να προστίθενται σε αυτά και νέα.

»Η παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή ακούει με προσοχή τις ανησυχίες και αγωνίες των γονέων, αλλά και του συνόλου της σχολικής κοινότητας, προκειμένου να συγκροτήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα δίνει ουσιαστικές και άμεσες λύσεις σε κάθε πρόβλημα και κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζουν τα σχολεία του Δήμου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet