Συμπολιτεία: Για ακόμη μια φορά «η μπάλα στην κερκίδα» για το γήπεδο Ν. Πεντέλης
Αθλητισμός

Συμπολιτεία: Για ακόμη μια φορά «η μπάλα στην κερκίδα» για το γήπεδο Ν. Πεντέλης

«Για ακόμη μια φορά “η μπάλα στην κερκίδα”» τονίζει η παράταξη Συμπολιτεία για τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης για το γήπεδο Νέας Πεντέλης.

Η παράταξη, με επικεφαλής και υποψήφια δήμαρχο Πεντέλης τη Δήμητρα Κεχαγιά επισημαίνει τα εξής:

Για ακόμη μια φορά «η μπάλα στην κερκίδα»

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο γίναμε για ακόμα μια φορά μάρτυρες ενός κακοστημένου παιχνιδιού από μια ανεπαρκή διοίκηση, η οποία συνεχίζει να μας επιβεβαιώνει ότι ενδιαφέρεται μόνο για το κυνήγι ψήφων και τη δημιουργία εντυπώσεων καθώς βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Συγκεκριμένα ο κ. Στεργίου κατάφερε χθες να «κρατήσει» 5 ώρες ένα Συμβούλιο με μοναδικό θέμα την ενημέρωση του σώματος για το πολεοδομικό και ιδιοκτησιακό καθεστώς της περιοχής που βρίσκεται το γήπεδο της Νέας Πεντέλης, χωρίς τελικά να βγει κάποιο συμπέρασμα.

Σύσσωμη η Συμπολιτεία ντρεπόμαστε για την κατάσταση που βίωσαν χτες αρκετοί συμπολίτες μας διαφόρων ηλικιών, οι οποίοι παρευρέθηκαν στη συνεδρίαση καθώς ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο θέμα. Αντί για ενημέρωση και πολιτισμένο διάλογο μεταξύ των ανθρώπων που τους εκπροσωπούν, είδαν ένα συμβούλιο με προσωπικές διαμάχες, αναπάντητες ερωτήσεις και τέσσερις διακοπές προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Προφανώς καταλαβαίνουμε την ανάγκη κάποιων μελών της αντιπολίτευσης να δημιουργήσουν προεκλογικές εντυπώσεις καθώς και την ανάγκη της διοίκησης να καλύψει τα λάθη της. Δυστυχώς για αυτούς η Δήμητρα Κεχαγιά και όλη η Συμπολιτεία δεν θα λάβει μέρος σε αυτό το παιχνίδι. Η μικροπολιτική και οι συμφωνίες κάτω απ΄ το τραπέζι δεν ήταν ποτέ στην ατζέντα μας. Προτρέπουμε όσους φέτος διαπίστωσαν πρώτη φορά τα προβλήματα της διοίκησης να αναζητήσουν αρχικά τον λόγο που τόσα χρόνια έκαναν τα στραβά μάτια ελπίζοντας αυτός ο λόγος να μην ονομάζεται απλή αναλογική…

Δεσμευόμαστε ως η επόμενη διοίκηση του Δήμου Πεντέλης ότι συμβούλια ντροπής σαν το χθεσινό δεν θα ξαναγίνουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet