Γ. Μυλωνάκης: Θα μετατρέψουμε το σημερινό γιαπί σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό δημοτικό κολυμβητήριο
Αθλητισμός

Γ. Μυλωνάκης: Θα μετατρέψουμε το σημερινό γιαπί σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό δημοτικό κολυμβητήριο

Επίσκεψη και αυτοψία στον χώρο όπου βρίσκεται το εγκαταλελειμμένο κολυμβητήριο της Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε την Τετάρτη 20 Μαρτίου εκτεταμένο κλιμάκιο της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε, μαζί με τον αρχιτέκτονα Νίκο Κορμπά και τον πολιτικό μηχανικό Κώστα Μυλωνά, οι οποίοι είχαν σχεδιάσει και υλοποιήσει την αρχική κατασκευή.

Στο κλιμάκιο της δημοτικής παράταξης συμμετείχαν ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Μυλωνάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Κρητικίδης, Γιάννης Λογοθέτης, Κώστας Χατζηανδρέου και Ελισάβετ Πετσατώδη, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Τάσος Μπομπόνης, Βασίλης Κάκκος, Πέτρος Διακογιάννης και Καίτη Βιδάλη, καθώς και ο πρώην γενικός γραμματέας του Δήμου και στέλεχος της παράταξης Γιώργος Παπαβασιλείου.

Αμέσως μετά την αυτοψία ακολούθησε σύσκεψη στα γραφεία της παράταξης, όπου – όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση – αναλύθηκαν εκτενώς η σημερινή κατάσταση του χώρου, καθώς και τα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε ο Δήμος να αποκτήσει άμεσα ένα σύγχρονο και λειτουργικό δημοτικό κολυμβητήριο. Τα συμπεράσματα της συγκεκριμένης σύσκεψης θα αποτυπωθούν στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε, το οποίο θα δοθεί το προσεχές διάστημα στη δημοσιότητα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, αμέσως μετά τη σύσκεψη, έκανε την εξής δήλωση:

«Επισκεφθήκαμε σήμερα το εγκαταλελειμμένο κολυμβητήριο, που αποτελεί μια ανοιχτή “πληγή” στην καρδιά της πόλης μας, προκειμένου να διαπιστώσουμε από κοντά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο χώρος. Μαζί μας είχαμε τους δύο ανθρώπους που σχεδίασαν και υλοποίησαν τμήμα του αρχικού έργου, ώστε από κοινού να συζητήσουμε τις λύσεις που θα μετατρέψουν το σημερινό γιαπί σε ένα σύγχρονο αθλητικό κολυμβητικό κέντρο.

»Έγινε ένας γόνιμος διάλογος για τις δυνατότητες που υπάρχουν και τις πιθανές εναλλακτικές λύσεις, ενώ εξετάστηκαν όλες οι προτάσεις που έχουν κατά καιρούς κατατεθεί, υπό το πρίσμα και των επιθυμιών των συμπολιτών μας, όπως εκφράστηκαν στη διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποίησε η παράταξή μας.

»Ο διάλογος αυτός στο αμέσως επόμενο διάστημα θα μετουσιωθεί σε μια ολοκληρωμένη κοστολογημένη πρόταση που θα δίνει οριστική λύση στο ζήτημα του δημοτικού κολυμβητηρίου της πόλης μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet