Συνάντηση ΔΑΣ-ΟΤΑ Αμαρουσίου με τον πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ
Κοινωνία

Συνάντηση ΔΑΣ-ΟΤΑ Αμαρουσίου με τον πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ

Συνάντηση εκπροσώπων της ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου με τον πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019.

Σκοπός της συνάντησης ήταν, όπως ενημερώνει η ΔΑΣ-ΟΤΑ, να δοθούν εξηγήσεις από τη μεριά του προέδρου για «τη μεγάλη καθυστέρηση που υπάρχει στην αναδρομική καταβολή των χρημάτων όσον αφορά το γάλα παρελθόντων ετών, το γάλα στο βοηθητικό προσωπικό και η αναγνώριση προϋπηρεσίας των συναδέλφων που είναι με το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ».

Η παράταξη επισημαίνει σχετικά:

Όσον αφορά την καταβολή των χρημάτων από το γάλα παρελθόντων ετών, ο πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι το αργότερο μέχρι το Πάσχα θα έχει δοθεί.

Για το γάλα δήλωσε ότι προχωρά ο διαγωνισμός και ότι σύντομα θα δοθεί στους συναδέλφους.

Για την προϋπηρεσία των συναδέλφων από το ΕΣΠΑ, παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα λόγο της έλλειψης προσωπικού. Δεσμεύτηκε ότι από την επόμενη μέρα θα ορίσει υπάλληλο, με μοναδικό αντικείμενο τη συγκεκριμένη δουλειά και ότι σε σύντομο διάστημα οι συνάδελφοι θα πάρουν τα αναδρομικά τους. (Για τη συγκεκριμένη δέσμευση κρατάμε μια επιφύλαξη για το πόσο  σύντομα εννοεί).

Επίσης μας δήλωσε ότι στις 27 του Μάρτη ή το αργότερο στις 13 του Απρίλη θα δοθούν και τα μισθολογικά κλιμάκια.

Από τη μεριά μας, δηλώσαμε ότι ορισμένα πράγματα θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει όπως για παράδειγμα η αναγνώριση προϋπηρεσίας των συναδέλφων και το γάλα. Η δικαιολογία ότι το προσωπικό δεν επαρκεί μπορεί να είναι σωστή, αλλά την ευθύνη φέρει η διοίκηση του Δήμου και του Νομικού προσώπου.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, να μην επαναπαυθούν από τις δηλώσεις του Προέδρου του Νομικού προσώπου αλλά να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα και να μας ενημερώνουν για τα προβλήματα τους. Γνωρίζουν και οι ίδιοι, ότι μέχρι και σήμερα, ό,τι  κατακτήσαμε δεν μας το χάρισε κανείς, αλλά με τον αγώνα μας και την οργάνωσή μας είχαμε  αποτελέσματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet