Φυσάει Κόντρα: Δεν σταματάμε τον αγώνα για «ελεύθερο» πάρκινγκ στη Δ. Πλακεντίας
Κοινωνία

Φυσάει Κόντρα: Δεν σταματάμε τον αγώνα για «ελεύθερο» πάρκινγκ στη Δ. Πλακεντίας

Δελτίο Τύπου, 21/03Στη σημερινή κινητοποίηση στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, σε συνέχεια των κινητοποιήσεων για την ιδιωτικοποίηση του χώρου στάθμευσης της Δουκίσσης Πλακεντίας έλαβε μέρος και η δημοτική κίνηση Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση, μεταξύ άλλων αποτέλεσμα της κινητοποίησης ήταν να γίνει συνάντηση μιας αντιπροσωπείας με τον γ.γ. Υποδομών, Γιώργο Δέδε. «Η αρχική του τοποθέτηση ήταν ότι δεν ήξερε για την ιδιωτικοποίηση του πάρκινγκ. Αφού παρουσιάστηκαν από μεριάς μας όλα τα προβλήματα που προκύπτουν από την ιδιωτικοποίηση και αφού έγινε ξεκάθαρο ότι δεν θα σταματήσουμε τις κινητοποιήσεις μέχρι να ανακληθεί η απόφαση πώλησης του πάρκινγκ, δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει τα αιτήματα και τις πληροφορίες στον υπουργό και ότι θα υπάρξει επικοινωνία με την διεύθυνση της Αττικό Μετρό» αναφέρει η δημοτική κίνηση και προσθέτει:

«Η συνάντηση αυτή δεν ήταν παρά μια επανάληψη της προηγούμενης, μετά την οποία δεν υπήρξε καμία κινητοποίηση από μεριάς υπουργείου. Γι’ αυτό δεν σταματάμε να αγωνιζόμαστε για την ανατροπή της συμφωνίας και καλούμε όλους και όλες στην κινητοποίηση στο πάρκινγκ στη Δουκίσσης Πλακεντίας αύριο, 22/03, στις 7.30 το πρωί».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet