15χρονη στη Λαμία: «Με έχουν απαγάγει, πάρτε τηλέφωνο τη μαμά μου»
Κοινωνία

15χρονη στη Λαμία: «Με έχουν απαγάγει, πάρτε τηλέφωνο τη μαμά μου»

Σοκ προκαλεί η καταγγελία ενός 15χρονου κοριτσιού στη Λαμία ότι την είχαν απαγάγει, τη βίαζαν και τη χτυπούσαν.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η 15χρονη εμφανίστηκε γύρω στις 11 το πρωί της Πέμπτης σε ένα φαρμακείο της πόλης και είπε στην υπάλληλο: «Με έχουν απαγάγει. Σας παρακαλώ, πάρτε τηλέφωνο τη μαμά μου».

Τότε ρώτησαν το κοριτσάκι, που έδειχνε να είναι Ρομά, να τους εξηγήσει τι συνέβη και η μικρή τους είπε ότι είναι από την Αθήνα, πήγαινε σχολείο στη Νίκαια και την απήγαγαν. «Με χτυπάνε και θέλουν να με παντρέψουν. Σας παρακαλώ δεν έχω τηλέφωνο πάρτε τη μαμά μου να έρθει να με πάρει», παρακαλούσε σχεδόν κλαίγοντας η 15χρονη.

Πράγματι, η ιδιοκτήτης του φαρμακείου επικοινώνησε με τη μητέρα της 15χρονης και ενημέρωσε την αστυνομία να παραλάβει το παιδί. Αμέσως έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι αφού ενημερώθηκαν για το τι συμβαίνει, μετέφεραν το κοριτσάκι στο αστυνομικό μέγαρο.

Η εμφάνιση του «συζύγου»

Σύμφωνα με το lamiareport, λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε στο φαρμακείο ένας νεαρός Ρομά ο οποίος αναζητούσε την 15χρονη και ενώ αρχικά ισχυρίστηκε ότι έχουν παντρευτεί και είναι ο σύζυγός της, τελικά παραδέχτηκε «ότι δεν έχουν παντρευτεί ακόμα αλλά έχει πάρει την… άδεια του πατέρα της για τον γάμο».

Το χρονικό της απαγωγής

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport, το κοριτσάκι πήγαινε στην Α’ Γυμνασίου και της άρεσε πολύ το σχολείο. Αυτό άλλωστε έλεγε συνέχεια. «Θέλω να πάω πάλι στο σχολείο. Θέλω να πάω στη μαμά μου…». Όπως το ίδιο κατέθεσε τον Ιανουάριο την ώρα που είχε βγάλει βόλτα στην πλατεία το μικρό της αδελφάκι, κάποιοι την άρπαξαν, την έβαλαν μέσα σε ένα μπλε αυτοκίνητο και την έφεραν στη Λαμία. Όπως αποδείχτηκε αυτοί είναι Ρομά από την Αλβανία και είναι γνωστοί του πατέρα της, ο οποίος τώρα ζει με μια άλλη γυναίκα, που είναι συγγενής των Ρομά που την απήγαγαν.

Οι απαγωγείς την έφεραν στη Λαμία και έτσι ξεκίνησε ο εφιάλτης. Βιασμοί, ξύλο και επαιτεία. Την έβγαζαν καθημερινά στο κέντρο της πόλης και την έβαζαν να ζητιανεύει. Πάντα κάποιος την παρακολουθούσε για να μην φύγει ή μιλήσει σε κάποιον. 

Σήμερα η 15χρονη κατάφερε να ξεφύγει και έτρεξε στο φαρμακείο για να ζητήσει βοήθεια.

Τη υπόθεση χειρίζεται η Ασφάλεια Λαμίας, ενώ για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Χάρης Λακαφώσης, ο οποίος έδωσε εντολή να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση.

Πηγή: lamiareport.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet