Υποψήφια με τον Γ. Θεοδωρακόπουλο η Μ. Σιδηροπούλου
Πολιτική

Υποψήφια με τον Γ. Θεοδωρακόπουλο η Μ. Σιδηροπούλου

Στην παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης προσχώρησε η Μαρία Σιδηροπούλου.

Σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα η παράταξη, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, επισημαίνει:

Η νέα γενιά δίνει και πάλι εντυπωσιακό παρών στη μεγάλη μας παράταξη. Και είναι έτοιμη μαζί με ολόκληρη την ομάδα μας και τα έμπειρα στελέχη του συνδυασμού να ξαναβάλει την πόλη μας σε ανοδική πορεία. Γιατί στις εκλογές του 2019 κρίνονται πολλά και για το μέλλον της Πεύκης και της Λυκόβρυσης.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, επικεφαλής της παράταξης και δήμαρχος Πεύκης την περίοδο που η πόλη ήταν από τις πιο καθαρές στη χώρα και τα προβλήματα της καθημερινότητας είχαν άμεση αντιμετώπιση, υποδέχτηκε την νεαρή κτηνίατρο Μαρία Σιδηροπούλου. Και δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε στη μεγάλη μας παράταξη τη Μαρία Σιδηροπούλου, μια νέα επιστήμονα με μεγάλο  κοινωνικό έργο και πάμπολλες εθελοντικές δράσεις. Το θέμα των ζώων, αδέσποτων και μη, είναι από τα πρώτα που θα αντιμετωπίσουμε με μεγάλο ενδιαφέρον  αν οι πολίτες μας δώσουν την εντολή στις 26 Μαΐου και στον τομέα αυτό και όχι μόνο οι γνώσεις της μας είναι απαραίτητες».

Από την πλευρά της η Μαρία Σιδηροπούλου τόνισε:

«Ευχαριστώ τον κ. Θεοδωρακόπουλο για την τιμητική  πρόσκληση. Αποδέχτηκα με χαρά τη συμμετοχή μου στα κοινά, γιατί γνωρίζω το μεγάλο έργο που έχει κάνει στην Πεύκη και την αποτελεσματικότητά του. Θα βοηθήσω όσο μπορώ κι εγώ, ιδιαιτέρως στον τομέα μου για μια καλύτερη πόλη κι έναν καινοτόμο δήμο, με κοινωνικό πρόσωπο, που θα στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας και ιδιαιτέρως στη νέα γενιά».

Η Μαρία Σιδηροπούλου είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με master στην οδοντιατρική ζώων και εργάζεται σε κλινική ζώων. Είναι 28 ετών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet