Π. Βραχνός: Τιμή για το Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή η συμπόρευση με τους Π. Σαγρή και Μ. Καρανάσιου
Πολιτική

Π. Βραχνός: Τιμή για το Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή η συμπόρευση με τους Π. Σαγρή και Μ. Καρανάσιου

Με αφορμή την προσχώρηση στον συνδυασμό Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή των δύο διακεκριμένων πολιτικών στελεχών της Αυτοδιοίκησης, δημοτικών συμβούλων Αμαρουσίου Μαίρης Καρανάσιου και Παναγιώτη Σαγρή ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Πάνος Βραχνός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Περιποιεί ιδιαίτερη πολιτική τιμή για εμάς η συμμετοχή, συμπόρευση, συστράτευση των διακεκριμένων πολιτικών στελεχών της Αυτοδιοίκησης κ.κ. Μαίρης Καρανάσιου και Παναγιώτη Σαγρή στον συνδυασμό μας.

»Κοινές αυτοδιοικητικές αρχές, διαρκής έως σήμερα ζύμωση πολιτικών απόψεων, ανεξάρτητες αυτοδιοικητικές επιλογές οδηγούν με ασφάλεια τον πολυσυλλεκτικό συνδυασμό μας στη νίκη των δημοτικών εκλογών του Μαΐου του 2019.

»Με κοινό όραμα, με σαφή προσανατολισμό στο έργο που πρέπει να αναπτύξουμε όλοι μαζί στην πόλη, με αγαθό τις ειλικρινείς προθέσεις να προσφέρουμε με όλες τις δυνάμεις μας στα κοινά, με αξιολογία τη σύνθεση όλων των απόψεων σε ενιαία στάση ζωής και σε έργο για τους εργαζομένους του Δήμου και τους πολίτες πάμε ΟΛΟΙ μαζί στην ίδια κατεύθυνση για την τελική νίκη.

»Στηριζόμαστε στην ευρεία λαϊκή συμμετοχή των Μαρουσιωτών, ακουμπάμε στους έμπειρους αυτοδιοικητικούς του συνδυασμού μας, όλοι εκλεκτοί, αφουγκραζόμαστε τους νεότερους που θα μας ακολουθήσουν αφήνοντας καλύτερα αποτυπώματα στα κοινά απ΄ ότι εμείς, κοιτάμε μπροστά και οδεύουμε στην τελική νίκη στις δημοτικές εκλογές, αρχή νίκης για τους πολίτες και το έργο που θα κάνουμε στο μέλλον.

»Αθροίζουμε όσο περνάει ο καιρός πολιτικές δυνάμεις, η δυναμική της συμμετοχής πολλαπλασιάζεται, το όραμά μας αποκτά υποστηρικτές απ’ όλες τις υγιείς δυνάμεις και ο συνδυασμός μας επιβραβεύεται για την ανεξαρτησία του και την όποια κομματική απένταξή του.

»Για λογαριασμό όλων, πολιτών που μας στηρίζουν και υποψηφίων μας, καλωσορίζω τους εκλεκτούς συναδέλφους, συνεργάτες και συνοδοιπόρους κ.κ. Μαρία Καρανάσιου και Παναγιώτη Σαγρή και τους εύχομαι καλή επιτυχία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet