Στη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης ο Στ. Ελευθεράκης
Πολιτική

Στη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης ο Στ. Ελευθεράκης

Υποψήφιος με την παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης θα είναι στις δημοτικές εκλογές ο κ. Στέλιος Ελευθεράκης.

Σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα, η παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Θεοδωρακόπουλου επισημαίνει τα εξής:

Η μεγάλη και ανεξάρτητη (ουσιαστικά και τυπικά) δημοτική μας παράταξη, που κατεβαίνει στις εκλογές χωρίς υποχρεώσεις προς τρίτους και που δεν κουβαλάει  πίσω της κομματικές γραμμές και συμφέροντα, είναι αποφασισμένη να αλλάξει πολλά και να οδηγήσει τον Δήμο μας σε ανοδική πορεία. Για να μην χαθούν άλλα δέκα χρόνια. Στήριγμά μας είναι οι πολίτες και δύναμή μας τα δεκάδες στελέχη μας και τα εκατοντάδες μέλη μας που μας εμπιστεύονται και για το έργο που έχουμε κάνει και για το όραμά μας για τη νέα εποχή που θα ξημερώσει μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου στον Δήμο μας.

Ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, δήμαρχος Πεύκης την καλύτερη περίοδο (2007-2011) της, τότε που ήταν μέσα στις πέντε πιο καθαρές πόλεις της Ελλάδος, υποδέχτηκε στην παράταξή μας τον Στέλιο Ελευθεράκη, ένα δυναμικό νέο με προσφυγικές ρίζες που γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα της πόλης και ιδιαιτέρως του Ηλιακού Χωριού. Και δήλωσε:

«Σήμερα καλωσορίζουμε στη μεγάλη μας παράταξη τον Στέλιο Ελευθεράκη, ένα δυναμικό νέο του οποίου η οικογένεια διαμένει στην Πεύκη από το 1925. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια, είναι ένας εργατικός οικογενειάρχης που διακρίνεται για την αγάπη του για την πόλη  και ιδιαιτέρως για το Ηλιακό Χωριό. Εξ άλλου στα πρώτα του λόγια, όταν συναντηθήκαμε, είδα την αγωνία του για τα προβλήματα του Ηλιακού Χωριού. “Δήμαρχε πρέπει να είμαστε δίπλα στους κατοίκους” μου είπε πολλές φορές. Συμφωνήσαμε και δεσμευτήκαμε ότι τα προβλήματα του Ηλιακού Χωριού θα τα βάλουμε ψηλά στην ατζέντα μας. Κι έχουμε δείξει από το παρελθόν ότι κρατάμε τον λόγο μας».    

Ο Στέλιος Ελευθεράκης, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε:

«Ευχαριστώ πολύ τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο για την πρόσκληση να συμμετάσχω στη μεγάλη αυτή προσπάθεια για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τον πολίτη και για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων. Είναι άνθρωπος με αρχές και ήθος και πολύ αποτελεσματικός, όπως έχει αποδείξει στο παρελθόν. Η περίοδος της δημαρχίας του ήταν πολύ επιτυχημένη. Εξ άλλου οι γνώσεις του και η εμπειρία του στη διοίκηση είναι στοιχεία απαραίτητα αυτή την εποχή που στις Αυτοδιοικητικές εκλογές εφαρμόζεται η απλή αναλογική. Και θέλω να πω και κάτι άλλο. Για μένα είναι σημαντικό που συμφωνήσαμε ότι  από την πρώτη ημέρα, μετά τις εκλογές, θα στηρίξουμε το Ηλιακό Χωριό και θα καταπιαστούμε αμέσως με τα προβλήματά του, τα οποία είναι μεγάλα κι έγιναν ακόμα μεγαλύτερα τα τελευταία χρόνια».

Ο Στέλιος είναι 37 ετών, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Ασκεί το επάγγελμα του μηχανικού αυτοκινήτων. Από το 1999 διαμένει στο Ηλιακό Χωριό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet