Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση Αγγ. Παλαιοδήμου με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης

0
209 Προβολές

Συνάντηση με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης, Νικόλαο Στασινό, είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης  και επικεφαλής της παράταξης Πεντέλη 2020, Άγγελος Παλαιοδήμος, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού Ηλία Μυλωνά (απόστρατος αξιωματικός της Αστυνομίας) και Νίκο Αντωνάκη (απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας).

Κατά τη συνάντηση, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συνδυασμού, έγινε λεπτομερής ενημέρωση για τα προβλήματα υποστελέχωσης και  συντήρησης του εξοπλισμού του αστυνομικού τμήματος, αλλά και το πλαίσιο συνεργασίας με τον Δήμο Πεντέλης. Καταδείχθηκε, επίσης, η αναγκαιότητα της αγαστής συνεργασίας Πολιτείας – Αστυνομίας – Δήμου – Πολιτών για την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας για τους κατοίκους και τους εργαζόμενους και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες.

Τέλος, κατατέθηκε καταγγελία, που υπογράφεται από τους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού Άγγελο Παλαιοδήμο και Άντα Μπούσουλα, σχετικά με το πρόβλημα ασφαλούς πρόσβασης των μαθητών στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up