Υποψήφια με τη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή η Μ. Μουχτούρη
Πολιτική

Υποψήφια με τη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή η Μ. Μουχτούρη

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή κατεβαίνει η πρώην αντιδήμαρχος Μίνα Μουχτούρη.

Σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιώργος Οικονόμου επισημαίνει τα εξής:

Η Μίνα Μουχτούρη είναι μία δραστήρια γυναίκα, δοκιμασμένη και επιτυχημένη στην Αυτοδιοίκηση που έχει προσφέρει πολλά, ιδιαίτερα στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας. Έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες σε θέματα ΑμεΑ αφιερώνοντας πολύ χρόνο και ενέργεια σ΄ αυτό. Μας τιμά η απόφασή της να συμπορευθούμε στη μάχη που θα δώσουμε για να χτίσουμε το μέλλον της πόλης μας. Από τη θέση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με την ευρύτερη κοινωνική της δράση και αποδοχή, αλλά και την εμπειρία της στα θέματα εκπαίδευσης θα μας βοηθήσει σημαντικά. Μαζί θα κάνουμε μία Νέα Αρχή στην Αγία Παρασκευή.

Η κ. Μίνα Μουχτούρη δήλωσε τα εξής:

Η απόφασή μου να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος βασίζεται σε ώριμη σκέψη μετά από πρόσκληση του κ. Γ. Οικονόμου προκειμένου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προς όφελος της πόλης.

Η νέα πορεία προς τη λεωφόρο του αύριο και της νέας εποχής για την Αγία Παρασκευή δεν μπορεί να γίνει με ακυρωμένα εισιτήρια του χτες. Στις επερχόμενες εκλογές ψηφίζουμε καταψηφίζοντας όλες αυτές τις πολιτικές που καταδίκασαν σε στασιμότητα την πόλη μας. Ο Γ. Οικονόμου, ο επικεφαλής της παράταξής μας, είναι ο έμπειρος, ο αποφασιστικός, γνωρίζει σε βάθος τα προβλήματα της πόλης μας, καταθέτει προτάσεις  με χρονοδιαγράμματα, έχει πολιτικό ήθος και ευγένεια. Είναι ο πολιτικός που αναζητά η κουρασμένη πόλη μας.

Για αυτούς τους λόγους συστρατεύομαι στη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή.

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Μεσολόγγι. Είμαι μητέρα δύο παιδιών.

Σπούδασα Ελληνική Φιλολογία στο ΕΚΠΑ και απέκτησα μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Σχολικών Μονάδων.

Εργάστηκα στην ιδιωτική εκπαίδευση και στη συνέχεια στη δημόσια με οργανική θέση στο 2ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής αναπτύσσοντας ενεργό συνδικαλιστική δράση.

Το 2010 ασχολήθηκα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και εξελέγην δημοτική σύμβουλος. Το 2011 ορίστηκα Υπεύθυνη Παιδείας του Δήμου και το 2012 αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής.

Από το 2015 είμαι εκλεγμένο μέλος της Β3 ΝΟΔΕ της Ν.Δ.

Είμαι μέλος της Επιτροπής Παιδείας της Ν.Δ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet