Στην παράταξη του Τ. Μαυρίδη ο Δ. Κοκορόσκος
Πολιτική

Στην παράταξη του Τ. Μαυρίδη ο Δ. Κοκορόσκος

Στη δημοτική παράταξη Η Πόλη της Ζωής μας εντάσσεται ο Δημήτρης Κοκορόσκος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πεύκης στις προσεχείς εκλογές.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τον Δημητρη Κοκορόσκο στην ομάδα μας, έναν ενεργό πολίτη της Πεύκης. Με τη βαθιά γνώση του για την πόλη και την εμπειρία του σε θέματα ασφαλείας και πολιτικής προστασίας μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί για την οικοδόμηση ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού Δήμου».

Ο Δημήτρης Κοκορόσκος είναι απόστρατος ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. Γεννήθηκε στην Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας και υπηρέτησε τμηματικά στο Α.Τ. Πεύκης από το έτος 1985 ως το 2006, έτος μόνιμης διαμονής του στην Πεύκη. Συνέβαλε στην ίδρυση του Τμήματος Ασφάλειας στην περιοχή  Λυκόβρυσης – Πεύκης, του οποίου υπήρξε ο πρώτος Διοικητής. Έχει εκπαιδευτεί σε θέματα χειρισμού κρίσεων, δημόσιας διοίκησης, πολιτικής προστασίας. Υπηρέτησε ως διευθυντής σε επιτελικές θέσεις του Αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ., χειριζόμενος, μεταξύ των άλλων, θέματα διαγωνιστικών διαδικασιών, ευρωπαϊκών προγραμμάτων κ.α. Είναι παντρεμένος με την Αρχοντούλα Τακιδέλλη, δασκάλα του Β΄ Δημοτικού Σχολείου Πεύκης και έχουν τρία παιδιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet