Ο Γιώργος Ζούνης στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Μπάμπαλου
Πολιτική

Ο Γιώργος Ζούνης στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Μπάμπαλου

Την υποψηφιότητά του κ. Γιώργου Ζούνη ως δημοτικού συμβούλου με την παράταξη Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Μετά τη συνάντησή τους, ο  κ. Μπάμπαλος δήλωσε ότι είναι μεγάλη του τιμή να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιό του« ένας άνθρωπος με την  πολιτική, επαγγελματική και προσωπική πορεία του Γιώργου Ζούνη», τονίζοντας ότι «η πόλη έχει ανάγκη από ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν, ανθρώπους που έχουν αποδείξει, με το παράδειγμα της ζωής τους και τον πολιτικό τους πολιτισμό, ότι μπορούν να συνεισφέρουν στο κοινό καλό».

Ο κ. Γιώργος Ζούνης, Ηρακλειώτης, με ρίζες από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, είναι δικηγόρος και πρόεδρος του Επιμορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ηρακλείου Αττικής, ασχολείται χρόνια με τα  κοινά, αλλά  για πρώτη φορά κατεβαίνει δημοτικός σύμβουλος. 

Όσον αφορά αυτή του την απόφαση,  ο ίδιος δήλωσε: «Επέλεξα να υποστηρίξω τον Νίκο γιατί βλέπω κάτι διαφορετικό που γίνεται στην πόλη. Βλέπω ότι γίνονται μικρά και μεγαλύτερα έργα, μετά από χρόνια. Ο Νίκος ο Μπάμπαλος  είναι  συνάδελφος και  ένας άνθρωπος εργατικός, με ήθος και εντιμότητα. Τον γνωρίζω ως δικηγόρο και πρωταγωνιστή στα δημοτικά δρώμενα πολλά χρόνια. Και πιστεύω ότι πρέπει να δίνουμε την ευκαιρία για  άλλη μία θητεία σε ανθρώπους που έχουν δώσει δείγματα σοβαρής πολιτικής διοίκησης, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τα έργα που έχουν δρομολογηθεί στην πόλη. Έτσι, πιστός στις αρχές μου και  στην προσωπική μου ιστορία, είμαι εδώ και συνεχίζω…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet