Με τη δέουσα λαμπρότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Με τη δέουσα λαμπρότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στα Βριλήσσια

Με τη δέουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Βριλησσίων οι εκδηλώσεις εορτασμού για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, παρουσία πλήθους κόσμου.

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, εορτάστηκε με κάθε επισημότητα στο ΚΑΠΗ ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων η εθνική επέτειος. Η τελετή ήταν αφιερωμένη στους ήρωες του ΄21 και στη χαμένη πατρίδα της Μ. Ασίας. Τους χορούς χόρεψαν τα μέλη του χορευτικού Προοδευτικού Συλλόγου Μαρλά-Μαμάδου Τήνου, τους οποίους ο Οργανισμός ευχαριστεί, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, ιδιαίτερα για την αποδοχή της πρόσκλησης.

Χόρεψε, επίσης, η χορευτική ομάδα του ΚΑΠΗ με υπέροχες ελληνικές φορεσιές, η χορευτική ομάδα γυναικών της Μαίρης Γαγάνη, απαγγέλθηκαν ποιήματα από μέλη του ΚΑΠΗ, ενώ η παιδική χορωδία του Δήμου και η μικτή χορωδία του ΚΑΠΗ τραγούδησαν γνωστά τραγούδια Ελλήνων συνθετών.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης.

Ανήμερα της εορτής, τελέστηκε η δοξολογία στον Ιερό Ναό Αναλήψεως, χοροστατούντος του αιδεσιμολογιώτατου πατέρα Αγησίλαου και στη συνέχεια εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από την αντιδήμαρχο Παιδείας και Εθελοντισμού, Σοφία Χαντζάρα.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων Πεσόντων και η παρέλαση των μαθητών, προσκόπων και συλλόγων της πόλης, παρουσία του δημάρχου της πόλης, Ξ. Μανιατογιάννη, ο οποίος απηύθυνε θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στους δασκάλους, καθώς και στη φιλαρμονική του Δήμου για την άψογη διοργάνωση των εκδηλώσεων και της παρέλασης.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Εκκλησίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet