Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν για το ανδρικό βόλεϊ του Α.Σ. Παπάγου

0
252 Προβολές

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 ολοκληρώθηκε η α΄ φάση του 1ου ομίλου (ΕΣΠΑΑΑ) για τη Β΄ Εθνική κατηγορία ανδρών βόλεϊ. Ο Α.Σ. Παπάγου τερμάτισε στην 5η θέση του ομίλου, έχοντας σε 22 αγώνες απολογισμό 13 νίκες και 9 ήττες και συνολική συγκομιδή 38 βαθμών.

Η πορεία αυτή, αν συνδυαστεί με τη συμμετοχή της ομάδας για δεύτερη συνεχή αγωνιστική χρονιά στους ημιτελικούς τους F4 κυπέλλου ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ, κρίνεται, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, απόλυτα επιτυχημένη. Οι αθλητές του Α.Σ. Παπάγου, τονίζεται στην ανακοίνωση, αποτέλεσαν εξαρχής μια παρέα κι αυτό φάνηκε και στη διάρκεια της χρονιάς όπου αντιμετωπίστηκαν οι διάφορες δυσκολίες που προέκυψαν. Η διοίκηση του Α.Σ. Παπάγου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Κώστα Ταμπουρατζή που έτρεξε με επιτυχία για δεύτερη συνεχή αγωνιστική χρονιά το εγχείρημα του οποίου υπήρξε ο κύριος εμπνευστής, καθώς και τους ακόλουθους υποστηρικτές της ομάδας: τo ψητοπωλείο Αβραάμ στον Χολαργό, το φυσιοθεραπευτήριο του Μιχάλη Χαραλαμπίδη, physiomanual, τις εγκαταστάσεις του I-Beach, καθώς και όλους τους φιλάθλους που βρισκόντουσαν από κοντά σε κάθε αγώνα της ομάδας.

Η ομάδα μετά από την απαραίτητη αγωνιστική αποφόρτιση θα ξεκινήσει ξανά τις προπονήσεις, ενώ ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει προκειμένου να διορθωθούν οι φετινές ατέλειες.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up