Υποψήφια με το Μαρούσι – Νέα Εποχή η Δωρίτα Ρουμελιώτη
Πολιτική

Υποψήφια με το Μαρούσι – Νέα Εποχή η Δωρίτα Ρουμελιώτη

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου με τον συνδυασμό Μαρούσι – Νέα Εποχή κατεβαίνει η φοροτεχνικός Δωρίτα Ρουμελιώτη.

Σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Καταξιωμένοι επαγγελματίες της πόλης μας συστρατεύονται για το Μαρούσι της Νέας Εποχής.

»Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη συστράτευση με τη Νέα Εποχή της Δωρίτας Ρουμελιώτη.

»Είναι γνωστή φοροτεχνικός, διευθύνει ένα από τα μεγαλύτερα λογιστικά – φοροτεχνικά γραφεία στο Μαρούσι και καταθέτει την εμπειρία και τις γνώσεις της προς όφελος της πόλης μας.

»Κάθε μέρα επιστήμονες και καταξιωμένοι επαγγελματίες απ΄ όλο το Μαρούσι πυκνώνουν τις τάξεις μας, οδηγώντας τον Δήμο μας στη Νέα Εποχή».

Η ίδια η κ. Ρουμελιώτη δήλωσε:

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να διεκδικήσω το τιμητικό αξίωμα της δημοτικής συμβούλου μέσω της ψήφου των συμπολιτών μου γιατί πιστεύω πως όλοι πρέπει να συμμετέχουμε κάνοντας το καλύτερο που μπορούμε για τον τόπο μας. Πρέπει να αγωνιζόμαστε όλοι μαζί δυναμικά για μια Νέα Εποχή. Χαίρομαι που συμμετέχω στον συνδυασμό του κ. Αμπατζόγλου ενός ανθρώπου ικανού και εργατικού και συμμερίζομαι το ίδιο όραμα και τις ίδιες ανησυχίες για τον Δήμο μας. Γι΄ αυτό, λοιπόν, ζητώ τη στήριξη των συμπολιτών μου που πιστεύουν ότι μπορώ να συμβάλλω προς αυτή την κατεύθυνση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet