Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Ζώμπου
Αυτοδιοίκηση

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Ζώμπου

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Ζώμπου και του συνδυασμού Γαλάτσι Ζούμε Εδώ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό, που τέλεσαν ο εκπρόσωπος του αρχιεπισκόπου Αθηνών μητροπολίτης Δαμασκηνός και ο πατήρ Γεώργιος από τον Ι. Ν. Αγίας Γλυκερίας.

«Θέλουμε να ζούμε στο Γαλάτσι, από επιλογή. Όχι επειδή έτυχε να γεννηθούμε εδώ», ξεκίνησε την ομιλία ο κ. Ζώμπος και συνέχισε: «Από τη πρώτη στιγμή της δημιουργίας του συνδυασμού “γράψαμε πολλά χιλιόμετρα” από άκρη σε άκρη του Γαλατσίου και μάθαμε να ακούμε, ενώ πάντα στις εκλογές μιλούσαν οι υποψήφιοι».

Ο Κώστας Ζώμπος περιέγραψε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού και δήλωσε ότι «μιλάμε για το καθημερινό, για το απλό που αφορά τον κάθε Γαλατσιώτη».

Συγκεκριμένα μίλησε για την ασφάλεια, λέγοντας ότι ασφάλεια θεωρείται και το να μπορείς να περπατήσεις στο πεζοδρόμιο χωρίς να φοβάσαι μήπως σε πατήσει κάποιο μηχανάκι ή να πέσεις σε κάποια σπασμένη πλάκα. Μίλησε για το πράσινο και ανέφερε ότι το 2008, ως αντιδήμαρχος με την τότε διοίκηση Τσίρου, είχαν φυτέψει στο Γαλάτσι 14.430 δέντρα, ενώ έδωσε μεγάλη βάση στα σχολεία και στη παιδεία, εφόσον και ο ίδιος είναι πατέρας δύο παιδιών.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου μοιράστηκε με τους πολίτες και μια προσωπική στιγμή. Όταν συζήτησε με τον γιο του Νικόλα τη σκέψη του να κατέβει για δήμαρχος. «Καλά μπαμπά είσαι τρελός; Τον δήμαρχο όλοι τον βρίζουν! Τόσα χρόνια πάω σχολείο, δεν έχει αλλάξει τίποτα και όλοι έχουν παράπονα από τον δήμαρχο», είπε ο μεγάλος του γιος. «Νικόλα μου, θα αποδείξουμε στους φίλους σου ότι τα σχολεία μας μπορούν να εξελιχθούν και να είναι σωστά» ήταν η απάντηση του Κώστα και το σύνθημα για την υποψηφιότητά του.

Στη συνέχεια ο κ. Ζώμπος παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του, «μια ομάδα με νέα, άφθαρτα αλλά και έμπειρα και ικανά στελέχη», όπως είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Πρόκειται για μια ομάδα που δεν φοβάται να δουλέψει και δεν φοβάται να κάνει τη δουλειά της λάντζας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet