Δ. Κωνστάντος: “Θα αλλάξει σελίδα το νέο Δημοτικό Συμβούλιο;”
Πολιτική

Δ. Κωνστάντος: “Θα αλλάξει σελίδα το νέο Δημοτικό Συμβούλιο;”

Από το γραφείο Τύπου του δημοτικού συνδυασμού ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ.- λάβαμε δήλωση του επικεφαλής, νεοεκλεγέντος δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Κωνστάντου, με τίτλο “”Νέο Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης Πεύκης: Θα γυρίσει σελίδα;”, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της 22ας Ιουλίου 2014, καθώς και επιστολή του νομικού συμβούλου του συνδυασμού  Σωτήρη Ντούσκας στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία εστάλη στις 31 Ιουλίου 2014.

Στη μεν πρώτη, ο κ. Δ. Κωνστάντος επισημαίνει το γεγονός ότι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 22α Ιουλίου η πλειονότητα των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ψηφίστηκαν από μόλις 10 παρόντες δημοτικούς συμβούλους (σε σύνολο 27 που αποτελούν το Σώμα), ενώ εκφράζει ενστάσεις και για το κατεπείγον κάποιων εκ των θεμάτων, καθώς σύμφωνα με τη νομοθεσία μόνο ζητήματα επείγοντος χαρακτήρα μπορούν να συζητούνται στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα δημοτική αρχή.

Στην επιστολή του νομικού συμβούλου, ζητείται από την πρόεδρο του Σώματος να δώσει συγκεκριμένες εξηγήσεις για το γεγονός ότι στην προαναφερόμενη συνεδρίαση τέθηκαν προς συζήτηση θέματα που -κατά την εκτίμησή του- δεν είχαν έκτακτο χαρακτήρα.

Διαβάστε τη Δήλωση του Δ. Κωνστάντου 

Διαβάστε την Επιστολή του νομικού συμβούλου του συνδυασμού

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet