Περιφέρεια Αττικής: Έχουμε Ευρωπαϊκό Γραφείο στις Βρυξέλλες από το 2017
Περιφέρεια Αττικής

Περιφέρεια Αττικής: Έχουμε Ευρωπαϊκό Γραφείο στις Βρυξέλλες από το 2017

Ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει Ευρωπαϊκό Γραφείο από τον Μάρτιο του 2017 αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της Περιφέρειας, με αφορμή δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη για το Γραφείο των Βρυξελλών.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Αττικής επισημαίνει τα εξής:

Η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει τον υποψήφιο περιφερειάρχη, πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμαρουσίου, ότι από τον Μάρτιο του 2017 διαθέτει Ευρωπαϊκό Γραφείο στις Βρυξέλλες. Συγκεκριμένα όπως είχε δημοσιοποιηθεί, στις 22 Μαρτίου του 2017, το Γραφείο εγκαινίασε παρουσία πλήθους κόσμου, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι η λειτουργία του Ευρωπαϊκού Γραφείου της Περιφέρειας Αττικής στις Βρυξέλλες μπορεί να «συμβάλλει αποφασιστικά στην εξωστρεφή λειτουργία της Περιφέρειας Αττικής, στην ενίσχυση των νέων μορφών επιχειρηματικότητας, με έμφαση στις καινοτόμες δράσεις, την προώθηση της γαλάζιας ανάπτυξης, τη δημιουργία θέσεων εργασίας καθώς και την παρακολούθηση των εξελίξεων στο πεδίο του μεταναστευτικού / προσφυγικού φαινομένου».

Αν η δήλωσή του σήμερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, δεν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο, αν δεν ήταν άγνοια για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες της Περιφέρειας Αττικής, τότε πρόκειται για άλλο ένα fake news.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet