Λευτέρης Μαγιάκης: Η διοίκηση Πατούλη υπήρξε σπάταλη!
Πολιτική

Λευτέρης Μαγιάκης: Η διοίκηση Πατούλη υπήρξε σπάταλη!

Με σταθερές αρχές και αξίες, πάντα σε αντιμνημονιακή κατεύθυνση, διεκδικεί και πάλι το δημαρχιακό θώκο ο επικεφαλής της παράταξης Ενότητα-Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, Λευτέρης Μαγιάκης, ο οποίος ανέλυσε τους στόχους και το όραμά του για την επομένη των εκλογών σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Επικοινωνία 94FM» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Η πολιτική μας είναι η μόνη που μπορεί αν δώσει διέξοδο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαγιάκης, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι σε σχέση με το 2014 η δημοτική παράταξη έχει «σπάσει» στα δύο, μετά τη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ σε μνημονιακές πολιτικές.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται η παράταξή του να συμμετάσχει σε δημοτική αρχή συνεργασίας και θα ασκήσει – όπως και σε αυτή τη θητεία – προγραμματική αντιπολίτευση.

«Ανεξαρτήτως εκλογικού συστήματος θα κατεβαίναμε στις εκλογές. Είμαστε μία δημοτική παράταξη με συγκεκριμένες αρχές και αξίες, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις. Αν κάποιο κόμμα συμφωνεί με τις αρχές μας είναι καλοδεχούμενο να μας στηρίξει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Λ. Μαγιάκης.

Αναφορικά με τα προβλήματα του Δήμου Αμαρουσίου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο υποστήριξε ότι η δημοτική αρχή Πατούλη «προικοδοτεί» με πολλά και σοβαρά ζητήματα την επόμενη διοίκηση (σ.σ.: Ρέμα Σαπφούς, γκαράζ Ευτέρπης, οικονομικά, καζίνο, αναθεώρηση Γενικού Πολεοδομικού σχεδίου).

«Η διοίκηση Πατούλη υπήρξε σπάταλη σε έργα προμηθειών και μελετών», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαγιάκης, ο οποίος παράλληλα απέδωσε την υπολειτουργία πολλών τομέων-υπηρεσιών στην απουσία ουσιαστικά του δημάρχου Γ. Πατούλη για μεγάλο χρονικό διάστημα, εξαιτίας της απόφασής του να διεκδικήσει αρχικά τον Δήμο Αθηναίων και τελικώς την Περιφέρεια Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet