Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Δωρεάν διανομή προϊόντων στις 4 Απριλίου στο ΠΑΛΑΙ σε δικαιούχους ΚΕΑ

0
103 Προβολές

Ο Δήμος Γαλατσίου, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης 40 της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» ενημερώνει ότι την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ» (επί της Λεωφ. Βεΐκου – απέναντι από το Άλσος Βεϊκου) θα πραγματοποιηθεί δωρεάν αναδιανομή προϊόντων σε τετραμελείς οικογένειες δικαιούχους του προγράμματος ΚΕΑ.

Όπως είναι γνωστό, από 01/06/2017 ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) καθίστανται αυτοδίκαια οι εκάστοτε δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα για την ημέρα και ώρα προσέλευσης στο χώρο διανομής των προϊόντων, έχοντας μαζί του, το ΑΜΚΑ, ταυτότητα ή διαβατήριο. Σε περίπτωση μη προσέλευσης του άμεσα δικαιούχου είναι απαραίτητο το άτομο που θα έρθει να παραλάβει τα προϊόντα να έχει μαζί του εξουσιοδότηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον η ταυτοποίηση των ωφελουμένων γίνεται με λογισμικό το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση, προκειμένου αφ’ ενός να αποφευχθούν οι διπλοεγγραφές και αφ’ ετέρου να καταστεί ταχύτερη η διαδικασία διανομής των προϊόντων στους δημότες

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up