Το κεντρικό προεκλογικό κέντρο της στην Πεύκη εγκαινίασε η Λυκόβρυση-Πεύκη 2020
Πολιτική

Το κεντρικό προεκλογικό κέντρο της στην Πεύκη εγκαινίασε η Λυκόβρυση-Πεύκη 2020

Τα εγκαίνια του κεντρικού προεκλογικού κέντρου της στην Πεύκη πραγματοποίηση ο δημοτικός συνδυασμός Λυκόβρυση-Πεύκη 2020, με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Ιωάννου.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός αναφέρει:

Τα καταφέραμε! Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η παράταξή μας άνοιξε τις πύλες του κεντρικού της προεκλογικού κέντρου στην Πεύκη, στην οδό Λεωφόρου Ειρήνης 21, αναμφισβήτητα στο κεντρικότερο σημείο της πόλης μας. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό, γιατί με την καθοδήγηση του αρχηγού μας και υποψηφίου δημάρχου Παναγιώτη Ιωάννου, μπορέσαμε να φτάσουμε στην χθεσινή μέρα και να μοιραστούμε τη χαρά μας με πάνω από 350 συμπολίτες μας, οι οποίοι ήλθαν και μας ευχήθηκαν τα καλορίζικα και την καλή επιτυχία στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Όλοι οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι εργάστηκαν σκληρά όλες αυτές τις ημέρες, δαπανώντας πολλές ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο, για να ετοιμάσουν την κάθε λεπτομέρεια της τελετής των εγκαινίων. Και το όνειρο έγινε πραγματικότητα, γιατί χθες μοιραστήκαμε τη χαρά μας με τους φίλους συμπολίτες της παράταξής μας, οι οποίοι μας πλημμύρισαν με τις καλύτερες ευχές τους!

Η τοπική Εκκλησία της πόλης μας παρέστη δια των εκπροσώπων της ιερέων των ενοριών της Πεύκης και της Λυκόβρυσης, χοροστατούντος του πανοσιολογιωτάτου αρχιμανδρίτου πατρός Ευστρατίου των Αγίων Αποστόλων και οι οποίοι επιτέλεσαν τον καθιερωμένο αγιασμό του χώρου του εκλογικού μας κέντρου. Αφού πήραμε τις ευχές τους, ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Ιωάννου έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων και στη συνέχεια μίλησε προς τους συμπολίτες μας με λόγο μεστό, ειλικρινή και χωρίς ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, στηλιτεύοντας συγχρόνως και με έξυπνο τρόπο ορισμένα κακώς κείμενα από προηγούμενες δημαρχιακές θητείες.

Στη συνέχεια όλοι οι παρευρεθέντες συμπολίτες μας πέρασαν στο εσωτερικό του εκλογικού κέντρου μας και απήλαυσαν ένα συμβολικό κέρασμα για τα καλορίζικα και την καλή μας επιτυχία. Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν πέραν από κάθε προσδοκία θερμή και οι συμπολίτες μας συνέχιζαν να έρχονται για να μας ευχηθούν μέχρι αργά το βράδυ!

Η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση-Πεύκη 2020 ευχαριστεί θερμά όλες και όλους που παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή των εγκαινίων του κεντρικού προεκλογικού μας κέντρου, υποσχόμενη πως όταν σε λίγο καιρό θα είναι η νέα δημοτική αρχή της πόλης μας, θα προσπαθήσει με όλες της τις δυνάμεις και χωρίς οπισθοχωρήσεις σε τίποτα, να φανεί αντάξια των προσδοκιών τους!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet