Υποψήφιος με την Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση ο Γ. Αργύρης
Πολιτική

Υποψήφιος με την Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση ο Γ. Αργύρης

Την υποψηφιότητά του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, με την παράταξη Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση ανακοίνωσε ο Γιάννης Αργύρης, σε εκδήλωση που διοργάνωσε στο εστιατόριο «Όπως Παλιά», ανάμεσα σε πλήθος κόσμου που τον ενισχύει στο εγχείρημά του.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αφού ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για την παρουσία του, επισήμανε: «Σήμερα βλέπω μπροστά μου ανθρώπους με κοινούς στόχους, με κοινό όραμα. Είμαστε σήμερα όλοι εδώ, συμπολίτες, γείτονες, φίλοι, γιατί αποφασίσαμε να βάλουμε τέλος σε όλα όσα μας κρατούν στάσιμους. Πάνω απ΄ όλα όμως, είμαστε εδώ, γιατί πιστεύουμε σε αυτό το κομμάτι γης που ζούμε, μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, δημιουργούμε και εξελισσόμαστε. Δεν θέλουμε άλλες χαμένες ευκαιρίες. Για να πετύχουμε την αλλαγή όμως, απαιτείται να συγκρουστούμε με τα κατεστημένα και να κινητοποιήσουμε τους συνδημότες μας. Χωρίς την ενεργοποίηση των πολιτών, την καθημερινή τους συμμετοχή και τη θεσμοθέτηση μεθόδων διαβούλευσης, η μεγάλη αλλαγή που ονειρευόμαστε για την πόλη μας δεν μπορεί να γίνει. Χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε μια συμμαχία με τους πολίτες. Χρειαζόμαστε μία νέα κοινωνική συμφωνία, η οποία θα έχει ως βασικό κανόνα ότι: Η πολιτική της δημοτικής Αρχής πρέπει να πηγάζει, να δημιουργείται και να ελέγχεται από όλους τους δημότες της Μεταμόρφωσης. Όλοι μαζί δίνουμε το “παρών” σήμερα, για να αλλάξουμε το μέλλον. Διότι θέλουμε την πόλη που μας αξίζει».

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε και ο υποψήφιος δήμαρχος Στράτος Σαραούδας, ο οποίος παρουσίασε τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος της παράταξης και απάντησε σε ερωτήσεις των πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet