Υποψήφιος με τη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή ο Μ. Δουκίδης
Πολιτική

Υποψήφιος με τη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή ο Μ. Δουκίδης

Με τον δημοτικό συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Οικονόμου, κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο κ. Μιχάλης Δουκίδης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού επισημαίνει σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα:

«Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη Δουκίδη στη δημοτική μας παράταξη. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να μπει ο Δήμος μας σε μια νέα εποχή. Να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή. Ο Μιχάλης είναι ένας ενεργός δημότης και μηχανικός  που διακρίνεται για το ήθος και την επαγγελματική του κατάρτιση. Είναι ο μηχανικός που κατασκεύασε το υπερσύγχρονο κολυμβητήριο Πεύκης – Λυκόβρυσης που παραδόθηκε πρόσφατα. Θα είναι πολύ χρήσιμος στην προσπάθεια που κάνουμε».

Ο ίδιος ο υποψήφιος δήλωσε:

«Ζω πολλά χρόνια με την οικογένειά μου στην Αγία Παρασκευή.

»Η επαγγελματική μου δραστηριότητα στον χώρο των κατασκευών, μου προσέφερε εμπειρίες και γνώση, που θα ήθελα να χρησιμοποιήσω προς όφελος της πόλης μας, που ενώ έχει μεγάλες δυνατότητες και φυσική ομορφιά, υστερεί σε βασικές υποδομές. Το κολυμβητήριο έχει στοιχειώσει. Πολλά πράγματα έχουν μείνει πολύ πίσω.

»Γνωρίζω τον πτέραρχο Γιώργο Οικονόμου πολλά χρόνια. Είναι πολύ  έμπειρος στα θέματα Δημόσιας Διοίκησης, Υποδομών και Περιβάλλοντος. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να κάνει την επανεκκίνηση στον Δήμο και να  ηγηθεί της προσπάθειας να αναμορφώσουμε την πόλη μας».

Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964 και ζει με την οικογένειά του στην Αγία Παρασκευή.

Είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός από το 1987, κάτοχος ΜΕΚ Δ΄ Τάξης (Ηλεκτρολογικά) και Δ΄ Τάξης (Βιομηχανικά – Ενεργειακά).

Έχει μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία στην κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών έργων.

Από το 2000 μέχρι το 2008 υπήρξε στέλεχος μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών και υπεύθυνος μηχανικός Η/Μ εργασιών σε πολλά εργοτάξια.

Από το 2008 έως σήμερα είναι τεχνικός διευθυντής και μέλος του Δ.Σ. μεγάλης τεχνικής κατασκευαστικής εταιρείας, η οποία, πέραν των άλλων, μελέτησε και κατασκεύασε πρόσφατα το έργο «Ανάπλαση Ο.Τ. 9 Δήμου Λυκόβρυης» που περιλαμβάνει τη διαμόρφωση χώρων πρασίνου, αναψυχής, αθλητικών κολυμβητικών εγκαταστάσεων, καταστημάτων και υπόγειας στάθμευσης.

Είναι παντρεμένος με την Εβελίνα Κωστοπούλου, καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας και πιάνου και έχουν δύο κόρες, την Αγγελίνα, φοιτήτρια στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, και την Ίριδα, μαθήτρια λυκείου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet