Σπ. Παπασπύρος: Ψέματα της δημοτικής αρχής για τα Εργαστήρια Τέχνης
Πολιτική

Σπ. Παπασπύρος: Ψέματα της δημοτικής αρχής για τα Εργαστήρια Τέχνης

Για ψέματα από πλευράς της δημοτικής αρχής του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου αναφορικά με τα Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου Αγίας Παρασκευής κάνει λόγο ο οργανωτικός γραμματέας της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, Σπύρος Παπασπύρος.

Συγκεκριμένα, επισημαίνει τα εξής:

«Υπάρχουν ψέματα που ντράπηκαν τα ίδια, μιας και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα λέγαν» (Μενέλαος Λουντέμης)

Επειδή η υποκρισία και το ψεύδος περισσεύουν σ΄ αυτήν τη δημοτική Αρχή, αναγκάζομαι να επανέλθω στο θέμα των Εργαστηρίων Τέχνης (ως γνωστόν, σηκώνω πάντα «το γάντι»).

Επανέρχομαι, λόγω ενός κειμένου του κ. Λεωνίδα Παπασταθόπουλου, μέλους του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ (υπευθύνου για τα  Εργαστήρια, μετά την παραίτηση πλειάδος άλλων, που δεν μπορούσαν να δεχτούν να θίγεται η αξιοπρέπειά τους) και υποψηφίου του κ. Σταθόπουλου, με τίτλο «Τα Εργαστήρια Τέχνης συνεχίζουν τη λαμπρή τους πορεία».

Γράφει ο κ. Παπασταθόπουλος: «Οι συμβάσεις των καθηγητών καθυστέρησαν να υπογραφούν γιατί άργησαν να έρθουν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, αν και οι διαδικασίες εκ μέρους του ΠΑΟΔΑΠ είχαν γίνει  από την προηγούμενη άνοιξη». Τι δεν γράφει; Ότι αυτό γίνεται 5 χρόνια συνέχεια, γιατί ουδέποτε άκουσαν τις προτάσεις της αντιπολιτεύσεως αλλά και των καθηγητών.

«Οι εργαζόμενοι παρά τις όποιες καθυστερήσεις όχι μόνο δεν έχασαν τα χρήματά τους, αλλά πληρώθηκαν όλα τα χρήματα που τους οφείλονταν από την περίοδο δημαρχίας του κ. Ζορμπά». Τι διαστρέφει; Ότι τα χρήματα ήταν ΠΡΟ της δημαρχίας Ζορμπά, τότε που και ο ίδιος ήταν στέλεχος της διοικήσεως που τους όφειλε τα χρήματα. Τι δεν λέει; Ότι τα χρήματα του 2016-2017 (δημαρχία κ. Σταθόπουλου, τα πήραν οι καθηγητές με ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

«Το εντυπωσιακό λοιπόν είναι ότι ενώ οι εργαζόμενοι, που είναι αυτοί που εθίγησαν από το πρόβλημα που υπήρξε, φαίνεται να καταλαβαίνουν την πραγματική του διάσταση και να μην προβαίνουν σε καμία ανακοίνωση, διάφοροι αυτόκλητοι σωτήρες, υποψήφιοι κυρίως, παίζουν παιχνίδια στην πλάτη τους με ανακοινώσεις». Τι δεν γράφει; Ότι λόγω της τρομοκρατίας που υφίστανται οι καθηγητές από τη δημοτική Αρχή, του εργασιακού bullying, οι ίδιοι δεν τολμούν ν΄ανοίξουν το στόμα τους, αφού από την μια μέρα στην άλλη κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους (όσοι απέμειναν, μετά τον εξαναγκασμό σε αποχώρηση των περισσοτέρων) και μάλιστα χωρίς να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται. Τι άλλο δεν γράφει; Ότι και ο Σύλλογος Σπουδαστών, αλλά και το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος, τους έχουν καταγγείλει!

Ποιος λοιπόν ψεύδεται και ποιος παίζει παιγνίδια με την επιβίωση των καθηγητών και των ίδιων των Εργαστηρίων Τέχνης;

Πράγματι, τα Εργαστήρια Τέχνης «συνεχίζουν τη λαμπρή πορεία τους», αλλά προς τον γκρεμό όπου τα οδηγείτε κ.κ. Σταθόπουλε, Παπαμιχαήλ και Παπασταθόπουλε

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet