853 ερωτηματολόγια της δημοτικής παράταξης Γαλάτσι Ζούμε Εδώ συμπλήρωσαν οι πολίτες
Αυτοδιοίκηση

853 ερωτηματολόγια της δημοτικής παράταξης Γαλάτσι Ζούμε Εδώ συμπλήρωσαν οι πολίτες

«Από την πρώτη στιγμή που ο συνδυασμός Γαλάτσι Ζούμε Εδώ, με τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Ζώμπο, βγήκε στον δρόμο, με τα ερωτηματολόγια, οι περισσότεροι θέλατε να συμμετέχετε. Να συμμετέχετε ώστε τα προβλήματα και οι προτάσεις σας να ακουστούν και να υπάρξει ένας σχεδιασμός για την επόμενη μέρα».

Αυτό αναφέρει η δημοτική παράταξη σε ανακοίνωσή της σχετικά με την εξόρμηση που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα στο Γαλάτσι

Σε αυτήν την εξόρμηση αναφέρθηκε και ο Κώστας Ζώμπος σε πρόσφατη ομιλία του, λέγοντας: «Αν θυμηθούμε όλα αυτά τα χρόνια, όποτε υπήρχαν εκλογές, μόνο οι υποψήφιοι μιλούσαν. Έλεγαν τι θα κάνουν, τις προτάσεις τους και το όραμά τους. Εμείς για πρώτη φορά βγήκαμε να ακούσουμε, όχι να μιλήσουμε. Βγήκαμε να φτιάξουμε μαζί το πρόγραμμά μας και όχι να σας πούμε, τι ΘΑ κάνουμε».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η παράταξη, οι πολίτες συμπλήρωσαν 853 ερωτηματολόγια, εκ των οποίων τα 540 συμπληρώθηκαν ηλεκτρονικά και τα 313 γραπτώς, ανά γειτονιά, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης δράσης. Συμμετείχαν δε συνολικά 495 άνδρες και 358 γυναίκες. Τα ερωτηματολόγια απαντήθηκαν από τις 24 Νοεμβρίου 2018 έως τις 12 Μαρτίου 2019.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet