Σε εκδήλωση τοπικών φορέων της Σαλαμίνας ο Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Σε εκδήλωση τοπικών φορέων της Σαλαμίνας ο Γ. Πατούλης

Σε τοπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τη ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Σαλαμίνας παρευρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε:

«Είναι υποχρέωση όλων μας να εργαστούμε προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τη Σαλαμίνα. Η Νέα Αρχή για την Αττική δεσμεύεται να συμβάλλει στην προσπάθεια αναπτυξιακής επανεκκίνησης της.

»Η Σαλαμίνα έχει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης με τη προϋπόθεση  να υποστηριχτεί με τα κατάλληλα αναπτυξιακά και χρηματοδοτικά εργαλεία.

»Δεν μπορεί να είναι γεωγραφικά τόσο κοντά στον Πειραιά και οι κάτοικοί της να αντιμετωπίζουν πρόβλημα όπως είναι για παράδειγμα η ιατροφαρμακευτική περίθαλψή και οι μετακινήσεις».

Ο Γ. Πατούλης επισήμανε ότι το νησί έχει ανάγκη από σημαντικά έργα υποδομής και έκανε γνωστό ότι ο συνδυασμός Νέα Αρχή για την Αττική καταρτίζει ειδικό επιχειρησιακό Πρόγραμμα στο οποίο θα προβλέπονται συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη των νησιών του Σαρωνικού και πρόσθεσε:

«Μαζί με τους πολίτες και τους φορείς θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη η οποία θα επιτρέψει στους κατοίκους και τους νέους ανθρώπους να παραμείνουν στον τόπο τους.

»Από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβουμε καθήκοντα θα ενεργοποιηθεί ένα συντονιστικό όργανο στο οποίο θα συμμετέχουν η Περιφέρεια και οι 66 Δήμοι της Αττικής. Το όργανο θα είναι αρμόδιο για την από κοινού διεκδίκηση επίλυσης των τοπικών προβλημάτων.

»Η Νέα Αρχή διαθέτει ικανούς και έμπειρους υποψηφίους οι οποίοι θα αναλάβουν έργο από την πρώτη στιγμή».

Στην εκδήλωση ήταν ομιλητής ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet