Δεν τους χωρούν οι Δήμοι τους…
Πρόσωπα

Δεν τους χωρούν οι Δήμοι τους…

Και οι δύο διαθέτουν ισχυρή δυναμική στα αυτοδιοικητικά, γεγονός που αποδεικνύεται από τις αλλεπάλληλες νίκες τους σε διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις. Και οι δύο είναι αρκετά φιλόδοξοι σε ό,τι αφορά την παρουσία τους στα αυτοδιοικητικά δρώμενα. Και οι δύο συμμετέχουν στο πρόσφατα εμφανιζόμενο Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση. Και οι δύο προέρχονται από Δήμους των Βορείων Προαστίων.

Ο λόγος για τους δημάρχους Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη και Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη τους οποίους, ως φαίνεται, δεν… χωρούν τα στενά όρια των Δήμων τους. Έτσι, ο μεν πρώτος έχει βάλει… πλώρη για την προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και ο μεν δεύτερος για την αντίστοιχη θέση στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ). Εξ ου και οι διαδοχικές επαφές τους με συναδέλφους δημάρχους, οι οποίες αναμένεται να ενταθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον το πώς θα εξελιχθεί η μάχη στα θεσμικά όργανα της Αυτοδιοίκησης για τους δύο πολιτικούς άνδρες, αφού οι “κακές γλώσσες” λένε ότι ο πολιτικός ανταγωνισμός μεταξύ τους ενέχει και στοιχεία προσωπικού γοήτρου…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet